Supportvragen iPhone > iPhone - Algemeen

Per ongeluk bellen?

(1/2) > >>

Flix:
Bellen, ik doe het weinig met de iPhone, want ik stuur liever berichtjes.
Korter, bondiger en vooral minder opdringerig. Dus ik bel alleen als het om wat voor reden echt het handigst óf nodig is.

Meestal bel ik vanuit de Telefoon app, pagina Favorieten. Als ik dan met de rode knop het gesprek wil beëindigen, maar de gebelde partij is sneller, waardoor net onder mijn vingers het 'bel-scherm' verdwijnt, en ik in plaats daarvan op de favoriet druk, die op die plaats staat (zelfde probleem bij de Recent en Contacten tab). Deze moet ik dan weer snel uitzetten, en omdat er ook geen vertraging zit ingebouwd, is het onmiddellijk een 'gemist gesprek' geworden, waar de ander weer op aanslaat. Lastig.

Herkennen jullie dit? Is er een oplossing voor? Of ben ik gewoon onhandig, en moet ik ermee leven? :wink:

ruudb:
Heel herkenbaar. Overkomt mij ook regelmatig….

Sypie:
Dus er mee leren leven.

Sommige mensen die ik bel zeggen doei en geven je niet eens de kans om doei terug te zetten, zo snel wordt het gesprek beëindigd. Wel lekker makkelijk, dan hoef ik niet meer op dat knopje te drukken.

boiing:
Ja, dat heb ik ook wel eens Flix :wink:. Ik probeer tegenwoordig net iets langer te wachten omdat meestal de tegenpartij dan heeft opgehangen, en zo niet bewust naar het scherm blijven kijken terwijl je de rode knop raakt.. Ik ben ook niet zo'n veel-beller, dat scheelt.

Workaround: de zij-knop gebruiken om op te hangen. Als er dan al opgehangen is lock je je scherm en gebeurt er verder niks.

ouwemac:
Zo reageer ik ook meestal, met even wachten, maar soms doet de andere partij dat ook.  :biggrin:
Die zijknoptruc kende ik nog niet.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie