Supportvragen digitale media > Webdesign en Internet

Hoe RapidWeaver site uploaden naar one.com met SFTP

<< < (2/2)

nnsa:

--- Citaat van: anraadts,  3 augustus 2021 - 17:50 ---
Die site altijd via hun eigen backend ge-upload, ging prima.

--- Einde van citaat ---

Voor een heeel eenvoudige RW site volstaat deze methode misschien, maar voor een uitgebreide RW site beslist niet. Niet aanbevolen dus. Tenzij je iedere keer (ook bij een eenvoudige wijziging) de hele site upload, i.p.v. incremental wijzigingen. Het risico van het steeds uploaden van de hele RW site is, dat er informatie (bijvoorbeeld afbeeldingen / banners etc.) kwijtraakt in de loop van de tijd. Hetgeen (te) veel nabewerking vergt.

Thinksamuel:
Mijn reactie was niet doorgekomen maar het is dus gelukt. Ik had enkele problemen en NNSA's stap-voor-stap plan heeft alles in orde gebracht. Het enige probleem is dat elke keer ik probeer te uploaden de eerste keer ik altijd initialisation failed krijg. Ik doe dan Test, en dan Publish, en dan gaat alles goed. Soit, de site is online, ik ben vrij tevreden.

Ik heb filepath leeg gelaten. Ik denk dat dat de grootste boosdoener was.

@Nssa: Kan je uitleggen hoe ik de site incrementeel kan uploaden? Ik zou inderdaad soms enkele dingen willen veranderen maar het lijkt mij inderdaad overkill om telkens de hele site opnieuw te uploaden.

nnsa:
Als je de wijzigingen doorvoert in RapidWeaver en de upload doet vanuit RapidWeaver, dan is het standaard altijd een incremental upload. Hoe je de totale site opnieuw upload vanuit RapidWeaver vertel ik later even, want ik heb mijn Mac even niet onder handbereik.

PS-MacGek:
Klik op de pijl naast Publish en je kunt dan kiezen voor "Re-Publish All Files".

Hoe RapidWeaver site uploaden naar one.com met SFTP

nnsa:
Als je je volledige site wil uploaden naar de Webserver, kan je dit ook vanuit het File Menu doen (naast het Publish Menu):

Of via Menu-keuze: Mark all Pages & Resources as changed.

Hoe RapidWeaver site uploaden naar one.com met SFTP

Navigatie

[0] Berichtenindex

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie