Supportvragen digitale media > Webdesign en Internet

Hulp bij maken website

(1/7) > >>

THX-1138:
Ik ben ook zoek naar iemand die me af en toe van advies kan voorzien bij het maken van een website. Het betreft oorspronkelijk een Wordpress-site  die ik heb geïmporteerd in Sparkle. Ik ben een ware n00b op het gebied van websites bouwen, maar Sparkle lijkt redelijk eenvoudig. Dit doe ik met goedkeuring van de eigenaar van die website. Ik heb hulp nodig bij het maken van de blog en contact-pagina.

Eigenlijk zoek ik dus iemand die iets weet van Sparkle, Wordpress en hoe ik zo’n website werken en wel op het internet krijg.

GeorgeM:
Weet niet veel van Wordpress, maar wel van Sparkle.

Kan je de geïmporteerde site in Sparkle exporteren en kijken of die dan goed werkt? Als dat zo is dan heb je alleen nog iemand nodig die iets van Sparkle weet.

Informatie over het maken van een blog in Sparkle vind je op de eerste link hieronder, de tweede is voor het maken van een contactformulier.

https://sparkleapp.com/docs/blog.html

https://sparkleapp.com/docs/forms.html

nnsa:

--- Citaat van: THX-1138,  2 april 2023 - 20:57 ---Dit doe ik met goedkeuring van de eigenaar van die website...

--- Einde van citaat ---
Het is niet jouw vraag, maar de eerste vraag die bij mij bovenkomt is: is deze overgang van WordPress naar Sparkle voor de eigenaar voldoende future-proof ? (d.w.z. kan iemand anders jouw werk meteen voorzetten, bij calamiteiten).

GeorgeM:
nnsa heeft mogelijk een punt, tenminste, als dat in dit geval belangrijk is.

Als meerdere mensen een Sparkle licentie hebben kan je natuurlijk het project delen en kunnen alle betrokkenen er dingen aan aanpassen en die publiceren. Maar je hebt wel een licentie voor elk persoon nodig.

THX-1138:
Het is een, hoop ik, eenmalig ding. Het is website waarin ik mensen vraag een nier te doneren of er in elk geval over na te denken en er bewust van te maken. Met zoveel mogelijk info en linkjes die vragen beantwoorden die potentiële donors zouden kunnen hebben. 

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie