Supportvragen digitale media > Webdesign en Internet

Journaal BBC of België terugzien

(1/3) > >>

mug:
Ik wil graag de journaals terug zien van de BBC en België. Dit om meer bronnen te kunnen raadplegen naast de NL journaals. Maar overal zitten tegenwoordig slotjes op als je niet inlogt vanuit het land zelf. Van de BBC was ik deze ellende al gewend. Maar probeer nu  Belgische journaal terug te zien (mijn NL taal is beter dan engels) en dat lukt mij ook al niet.

Nu jammeren we over dat de gewone burger in je Rusland alleen maar gekleurde staats propaganda op TV ziet. Maar ervaar dat het in NL ook steeds meer moeite om verschillende bronnen te raadplegen voor mij info voorziening (over de oorlog in Ukraine) .

Tips voor Journaals terug zien uit België ?
ik neem het nu maar op vanuit satelliet TV, dat lukt me nog wel gelukkig. Maar heb liever betrouwbaar internet.

boiing:
Je moet je op vrt.nu registeren met een Belgisch mobiel nummer. Als je dat niet kunt wordt het lastig, zo niet onmogelijk. Legaal althans :wink:.

artiecad:
Op VRTnu heb ik enkel een e-mailadres (@mac.com) naam, voornaam en mijn gemeente ingevuld. En dat volstond !

nnsa:
NLziet heeft tegenwoordig ook drie Belgische zenders, inkl. terugkijken.
Is dat wat?

Journaal BBC of België terugzien

Journaal BBC of België terugzien

Thinksamuel:
Toen ik naar het buitenland verhuisde, heb ik mijn vader zijn gsm nummer gebruikt om te registreren op VRT.nu. Als je iemand kent met een Belgisch nummer, vraag dan of je dat mag gebruiken. De website vraagt één keer per jaar of zo om het nummer te bevestigen.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie