Supportvragen digitale media > Webdesign en Internet

Mailchimp alternatief

(1/4) > >>

iSan:
Voor een stichting maken we newsletters met Mailchimp. Prima tot zover.

Maar men zit nu tegen limiet aan van het aantal mensen voor het gratis account en het betaalde account is vrij prijzig. Belangrijk is dat ze het internationaal kunnen gebruiken, niet al te prijzig en makkelijk te bedienen (dus vanaf meerdere computers kunnen inloggen).

Weet iemand iets (liefst met eigen ervaring) ?

nnsa:
Dit wat misschien ?

Er zit wel een keerzijde aan deze dienst: de dienst is gratis, maar is eigendom van Twitter...

Sidartha:
Heel slechte ervaringen heb ik met Mailjet. Maar erg goede ervaringen met MailerLite. Redelijk betaalbaar en inloggen met meerderen mogelijk.

Nord:
Wij zijn met de sportclub recentelijk overgestapt van MailChimp naar LaPosta (https://laposta.nl/), mede vanwege de AVG-regels, de servers staan in de EU (itt MC). Lijkt behoorlijk op MC en binnen een uur had ik het template overgezet. Dat moet wel handmatig, de meeste tijd was ik kwijt aan het proberen om dit via export/import te doen. Het heeft ook wat voordelen, je kunt meerdere gebruikers-accounts aanmaken.

Max Gaav:

--- Citaat van: Sidartha,  8 december 2021 - 17:27 ---(...) erg goede ervaringen met MailerLite. Redelijk betaalbaar en inloggen met meerderen mogelijk.

--- Einde van citaat ---
Eens. Mailerlite staat in veel reviews bovenaan of zelfs op één. Het heeft wel enigszins een leercurve als je wat ingewikkelder dingen wilt. Dripping en als/dan en zo. Maar ik vind het best OK werken. En de p/k-verhouding is uitstekend.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie