Site wordt niet gevonden door Google
15 juni 2010 - 14:51   
geplaatst door: Franky2002
Ik heb al een tijd geleden een site gemaakt voor een klant.
Google heeft echter geen zin om deze te indexeren. Ik zelf snap niet waarom. Volgens mij staat alle relevantie info in de broncode. Iemand anders een idee?
Site wordt niet gevonden door Google
15 juni 2010 - 14:59    reactie #1
geplaatst door: melgior
Heb je de site al aangemeld bij Google?
Site wordt niet gevonden door Google
15 juni 2010 - 16:00    reactie #2
geplaatst door: DTP2
Maak een robots.txt file

En een sitemap.xml file maken en deze in de root van je site plaatsen. Dan aanmelden bij Google Webmaster en de link naar je sitemap.xml file opgeven. Dan kun je tevens zien wanneer de Googlebot is langsgeweest.

Ook een Google Analytics code plaatsen geeft je heel erg veel inzicht over wat je site allemaal doet.

Maar boven alles. Het kan wel tot 3 maanden duren voordat je in de zoekresultaten voorkomt. Als jij in dezelfde vijver zit te vissen als alle andere bloemenzaken kan het wel zijn dat je pas op pagina 10 staat. SEO is tegenwoordig een echt vak.

Site wordt niet gevonden door Google
15 juni 2010 - 21:30    reactie #3
geplaatst door: Sjapy Vien
Hoe weet je dat Google hem niet indexeerd? En hoelang is de site al in de lucht?

Jaap

Alles...
Site wordt niet gevonden door Google
15 juni 2010 - 21:35    reactie #4
geplaatst door: SteveJobs
google weet wel dat de site bestaat. Misschien is de site gewoon nog te jong?

http://tiny.cc/e301d

Don't panic
Site wordt niet gevonden door Google
15 juni 2010 - 22:29    reactie #5
geplaatst door: Sypie
Zorg dan ook dat je de link overal verspreidt! Door de links overal neer te plempen volgt Google die links en wordt je website ook geïndexeerd. Had je de link in de startpost neergezet dan was Google die vanzelf tegen gekomen.

Wat ook helpt is regelmatig vernieuwende inhoud.

Site wordt niet gevonden door Google
16 juni 2010 - 22:44    reactie #7
geplaatst door: Franky2002
Ik zie het  nu ook. :blush:
Maar de site is echt al een jaar oud en iedere keer als ik de hele url in Google intikte vond Google hem zelfs niet. Maar nu dus wel. Ik snap er echt helemaal niks meer van. :wacko:
Site wordt niet gevonden door Google
16 juni 2010 - 23:04    reactie #8
geplaatst door: Sjapy Vien
Ja, maar wie zoek er nu op ag bloemen??? Ik niet.

Ik zou zoeken op: bloemen of bezorg bloemen.

Maar bloemen kan je overal kopen, waarom zouden speciaal naar jouw moeten komen voor bloemen?
Misschien maak je iets anders dan anderen, zorg dat je daar op gevonden wordt.
Mensen die op AG Bloemen zoeken kennen je al en daar doe je het niet voor.

Jaap

Alles...
Site wordt niet gevonden door Google
17 juni 2010 - 03:03    reactie #9
geplaatst door: DNA

Citaat
Sjapy Vien om 23:04, 16-06-2010
Ja, maar wie zoek er nu op ag bloemen??? Ik niet.

Ik zou zoeken op: bloemen of bezorg bloemen.

Maar bloemen kan je overal kopen, waarom zouden speciaal naar jouw moeten komen voor bloemen?
Misschien maak je iets anders dan anderen, zorg dat je daar op gevonden wordt.
Mensen die op AG Bloemen zoeken kennen je al en daar doe je het niet voor.

Jaap

Volgens mij heeft de TS alleen de site gemaakt en is hij niet de eigenaar van het bedrijf. ;)

En Jaap hierboven is gelijk een heel goed voorbeeld dat mensen die opzoek zijn vaker GEEN professionals zijn en heel erg vaak hele gekke termen intoetsen opzoek naar hun doelen.
Jaap denkt te groot, hij denkt dat iemand alleen online is om een online bestelling te plaatsen en het bloemetje te laten bezorgen, daar zal zeker een hele grote markt voor zijn, maar als redelijk nieuwe startende bloemist ergens in Zwolle zit je niet te wachten op een bestelling van iemand uit Amsterdam te bezorgen in Maastricht! Laat dat werk maar over aan Fleurop.nl
En als je opzoek bent naar dat concept dan hoef je niet veel moeite te doen om ze te vinden omdat je dan met 'Bloemetje' al succes zal hebben en je het bedrijf zal vinden. Deze maken reclame bij Google dus die komen overal wel bovenaan. (gesponsorde zoektermen)

Mensen welke AG Bloemen kennen zijn het eenvoudigst om naar je site te 'lokken' omdat ze deze naam ook zullen intoetsen bij Google. Maar verwacht niet dat deze mensen je url of telefoonnummer uit hun hoofd kennen daarom gaan ze ook op het internet opzoek naar deze informatie..

Dus een eenvoudige optimalisatie start als volgt.

(Stap 1)
Zorg ervoor dat de bloemist gevonden wordt op hun bedrijfsnaam, dit is vaker het eenvoudigst te realiseren omdat de naam van het bedrijf ook heel vaak in de url zit en er niet veel bedrijven zijn met dezelfde naam in ons land.
[check dat is redelijk goed volbracht] zie de resultaten in mijn vorige post.

Maar niet alleen dat, denk ook aan de eigenaar.. Deze persoon heeft ook privé een naam. heb je deze al vastgelegd? kost vaker maar een paar euro maar als je deze doorverwijst naar de website van het bedrijf zit je ook goed. Er zullen ook mensen zijn die wel de persoon kennen van een voetbalclub of via via via via, maar niet de naam van het bedrijf weten maar wel deze persoon miss. werk gunnen. Dit is dus een zeer eenvoudige manier om extra bezoekers naar de site te halen en een extra domeinnaam kost op vandaag bijna niets!?

(stap2)
Zorg dat je weet wat mensen intoetsen in het Google venster opzoek naar een bloemist in Zwolle.

Zelf geloof ik erg in dat heel veel mensen niet meer (of niet vaak) naar detelefoongids.nl of goudengids.nl surfen en daar gaan zoeken. Ik denk dat heel veel mensen op vandaag gewoon bij Google intoetsen wat ze zoeken. (zeker de mensen met computer ervaring)
Dat wil niet zeggen dat je deze telefoongidsen mag vergeten en niet voorzien van je informatie straks zal je zien waarom!

Wat toetsen mensen in?
Mensen die het bedrijf niet kennen of welke neutraal opzoek zijn naar een bloemist in of rondom hun woonplaats zullen deze informatie ook intoetsen bij Google. 'bloemist Zwolle' of 'bloemist in Zwolle' in dit geval.
Beide zullen dezelfde resultaten geven omdat het woordje 'in' niet gezien zal worden door Google en overbodig is maar dat wil niet zeggen dat mensen het niet gebruiken. Dit is een eenvoudige gedachte wat mensen zullen intoetsen en er zijn nog een hoop andere denkbare voorbeelden maar daar zal je zelf onderzoek naar moeten doen om erachter te komen wat ze allemaal precies intoetsen.

Maar ik ga het proberen:
http://www.google.nl/search?q=bloemist+in+zwolle&hl=nl&prmd=m&start=0&sa=N

Het resultaat is dat de website niet op de eerste Google resultaten-pagina staat en dat de neutrale zoekers de website dus ook nooit gevonden zouden hebben op deze trefwoorden, dit lijkt mij overigens best jammer want het is best een logische zoekterm denk ik.

Wat kun je hieraan doen..
Als eerste zie je dat bovenaan op de Google website een afbeelding staat van Google-Maps met daarnaast een lijstje van Bloemisten in Zwolle en omgeving. Als bloemist in dit geval wil je daar natuurlijk bij komen te staan en volgens mij neemt Google deze informatie over uit of de KVK-register of een telefoongids. Controleer dus als je in deze registers staat en vraag je ook af hoelang sta je daar al in? Maar geef de moet nog niet op, volgens mij (denk ik) kun je je ook handmatig toevoegen tot dat lijstje en je informatie toevoegen. Maar dat zal je even moeten uitzoeken op de Google-Maps pagina.

Dan onder het plaatje zie je de normale zoekresultaten en de eerste 4 of 5 pagina's welke daar zichtbaar zijn zijn in dit geval ook telefoongidsen of een soort startpagina's. Voeg je dus ook toe aan deze pagina's want als deze hoog scoren wil dat meestal (niet altijd) wel iets zeggen.
Als de site van de bloemist genoemd wordt op een pagina waarvan Google denkt dat deze betrouwbaar, eerlijk en bruikbare informatie bevat dan zal de algorithm achter Google veel sneller de website van de bloemist ook gaan zien als bruikbaar en nuttig.
algorithm, is de formule die Google en andere zoekmachines hanteren om te bepalen als een website waardevol is of niet. Eigenlijk komt het neer op, wat zeg je over jezelf en wat zeggen andere over jouw website/bedrijf.

Dus kijk met wie je linkjes kunt ruilen of beter zelfs kijk waar je miss. je website en bedrijfsgegevens mag plaatsen zonder dat deze er een linkje voor terug hoeven te krijgen. (Meestal telefoongidsen)

Maar vergeet ook niet dat je als bedrijf ook wel eens iets over jezelf mag schrijven op het internet, ik zag dat op de 'Wie zijn wij' pagina dat er een krantenartikel geschreven is over het bedrijf. Meestal staan deze artikelen ook wel online op de website van de krant maar er is niets op tegen om naar bijv. nujij.nl te gaan en daar het verhaaltje nog eens te schrijven!
Het is tenslotte nieuws, maar doe dit wel met een vorm van respect ga niet lopen spammen want dat gaat en kan alleen maar tegen je gaan werken!
Al dit soort kleine beetjes helpen je bouwen een een goede en succesvolle website.


(stap3 - De structuur van de site)
Ik zie dat je (nog) tabellen gebruikt voor de opbouw van de website dit is niet echt meer van deze tijd.
Dan moet je weten dat Google bepaalde waardes hanteert bij het verzamelen en opslaan van de gegevens. Zo hebben domeinnamen meestal meer waarde dan pagina titels en description-tags in de broncode. Daarom kijk ik even naar de website en ik zie dat daar wel wat aandacht aan gegeven mag worden.

Zo zie ik dat je op de homepage je best doet met keywords, description-tag en title-tag maar dat het meeste in de wilde weg gegrepen is.
De losse keywords als,

bloemen, planten, boeketten, fleur, boeket, bloemetje
zullen totaal geen invloed hebben op de pagina of ranking en zijn meestal maar een schreeuw en hoop op geluk dat je nooit zal vinden, omdat urls met planten en bloemtje erin (meestal)toch wel hoger gewaardeerd zullen worden..
Ook denken vele dat deze keyword tag niet meer bestaat en dat Google alleen nog maar kijkt naar de descripton tag icm de title tag, mijn mening is dat dit niet helemaal waar is.. het heeft minder waarde dan vroeger maar ik heb geleerd dat Google wil dat je dit gaat gebruiken voor misspelling en optionele spelling in op te slaan en dat doe je wel goed in het begin namelijk dit:  AGBloemen, AG Bloemen, AG-Bloemen,
Je zou ook nog een versie met puntjes er tussen kunnen toevoegen, A.G. Bloemen.
Aangezien je de bedrijfsnaam op verschillende manieren zou kunnen typen is de keyword tag een ideale plaats om de 'foute' en of optionele spelling in te verbeteren.

Maar bij de title tag en description tag wil ik je graag het advies geven dat alles wat je als eerste typt door Google als meest belangrijkst wordt gezien.
Hier gaan heel veel mensen altijd de fout in omdat ze typen Welkom op de website van ........
Dat zijn al 5 woorden voordat het belangrijkste woord komt uit de zin de (bedrijfsnaam) daarnaast hebben de woordjes 'op', 'de' en 'van' helemaal geen waarde omdat deze er ook weer uitgefilterd worden. Zogenaamde Google- stopwoorden. Dan blijft alleen nog over 'welkom' en 'website' dat zijn niet echt nuttige woorden waar je op gevonden wilt worden. Ik denk dat niemand welkom AG bloemen zal intoetsen. ??
Daarom is het belangrijk dat je de titel tag + description tag op ELKE pagina aanpast aan dat gene waar de pagina over gaat.(optimaliseren) Op deze website heb jij alleen maar een titel tag op de andere pagina's en geen descriptions meer das niet goed ook zijn je titel tags bijna allemaal het zelfde je begint steeds met AG Bloemen - ..... Op de Contact pagina hoef je echt niet te beginnen met AG Bloemen dan weten we wel dat we op deze website zitten en die naam zit al in de url. Sterker nog, ik denk dat als jij bijv. dit doet bij de contactpagina in de broncode!


<title>Bloemist in Zwolle en omgeving - AG Bloemen</title>
<meta name="description" content="Bloemist in Zwolle en omgeving, Diezerkade 16 8021 CW Zwolle, 038 - *5 27 5** of direct 06 ....." />
<meta name="keywords" content="Zwolle, zwollen, en verder nog een paar termen" />

En dan noem je het bestand i.p.v gewoon contact.html nu eens: bloemist-in-zwolle.html

En dan laat je dit eens een paar weken/maanden staan en ga jij of de eigenaar aan de linkjes op de startpagina's en telefoongidsen werken.
Als je dan om de week eens zoekt op 'Bloemist in Zwolle' dan kun je checken wanneer je erbij staat. Ik gok dat je wel hoog zult komen ;)
Maar pin me er niet op vast je weet het nooit zeker en ik heb nog niet gecheckt wat de concurrentie van websites hebben en waarom ze op die hoge plaatsen staan.

Als laatste is het denk ik niet heel erg dom als je bijv. deze service van Google toevoegt aan de pagina.
http://www.google.com/intl/nl/analytics/
Dit is erg simpel om erin te plaatsen op elke pagina even onderaan een stukje code toevoegen in de broncode en je kan dan erg goed zien waar je bezoekers vandaan komen.
Wat iedere ondernemer natuurlijk wel graag wilt weten. omdat je ze nog beter kunt inspelen op waar je wel en waar je niet moet zijn.

Nu ga ik slapen..
Succes!

Apple = Click, Boom, Amazing!
Site wordt niet gevonden door Google
17 juni 2010 - 07:39    reactie #10
geplaatst door: Sjapy Vien
Hahaha, ja ik denk altijd in het groot. Goed verhaal DNA, maar wil er ook nog wat aan toevoegen.

Iemand die een website bouwt mag er ook wel wat aan doen om te zorgen dat Google hem vind.
Ook moet je ervoor zorgen dat je regelmatig ander nieuws op je hoofdpagina zet. Een site die nooit veranderd zal Google zien als "niet waardevol" en zal je ook niet snel stijgen in de ranking.
Google kijkt er ook naar hoe vaak je site bezocht wordt, als je site vaak bezocht wordt is dat voor Google een teken dat de mensen je site waardevol vinden.
Google wil immers alleen maar pagina's laten zien die voor de mensen interessant zijn.

Dat Google alleen het eerste stukje van je site ziet is maar gedeeltelijk waar.
Je kan dit omzeilen door de h1 tag te gebruiken. Stel je hebt verderop op je pagina iets belangrijks te melden, dan kan je dat doen door het verhaaltje te beginnen met een koptekst. b.v.

Nieuwe aanbieding blabla die geef je dan een h1 tag, hieronder zet je dan je aanbieding in normale tekst. Google zoekt namelijk naar die h1 tags en laat daar het eerste stukje van zien.
Kijk anders even op mijn hoofdpagina, zet er regelmatig wat nieuws op met een h1 tag.

Verder kan Google je helpen met de webmaster tools:
www.google.com/webmasters/tools/

succes

Alles...
Site wordt niet gevonden door Google
17 juni 2010 - 10:31    reactie #11
geplaatst door: Franky2002
Dank voor de uitgebreide uitleg heren, maar hier was ik al (grotendeels) bekend mee.
Het probleem was dat Google de site het eerste jaar links heeft laten liggen, ook nadat ik het ter indexering bij Google had aangeboden.
Dus ook al tikte je de naam AG Bloemen in (zeer specifiek lijkt me), dan nog vond ie de site niet. Dat is toch raar?
Site wordt niet gevonden door Google
17 juni 2010 - 10:46    reactie #12
geplaatst door: Cailin Coilleach
@ DNA:
Wie is er hier een held? Jij bent er hier een held :)
Site wordt niet gevonden door Google
17 juni 2010 - 11:01    reactie #13
geplaatst door: DTP2
Google zal die website wel degelijk geïndexeerd hebben, maar zoals ik al eerder aangaf. Jij zit met een bloemenzaak in dezelfde vijver te vissen als minimaal 900 andere bedrijven (long-tail short-tail). Je zal de boel dus wel flink onder controle moeten hebben om überhaupt op1 van de eerste 20 pagina's terecht te komen. Zoals je in de verhalen hier kunt lezen is dat onder controle hebben nog lang niet van toepassing. Of beter gezegd, de andere hebben het beter onder controle aangezien zij beter gevonden worden.
Site wordt niet gevonden door Google
17 juni 2010 - 11:07    reactie #14
geplaatst door: MacWim
En het feit dat je nog in tabellen werkt (het was al gezegd), werkt bij Google hoogstwaarschijnlijk als een afwaardering. Zo'n site komt volgens mij ahw op de stapel 'dat zien we straks nog wel'.

Maar de site zelf ziet er prima uit. Dat verdient een bloemetje...

Mac mini M1, 16 GB 1TB | MBA 6.2 | iPhone 13 mini | iPad 2025 | iPod touch 2009 | Apple TV 3
Bouw websites; webteksten; beeldbewerking met Pixelmator Pro. interlijn.nl
Site wordt niet gevonden door Google
17 juni 2010 - 11:33    reactie #15
geplaatst door: Sjapy Vien
het kan ook zijn dat je misschien je site bij een andere provider hebt gehost, of een paar keer achter elkaar veranderd, dan wil Google hem nog wel eens een tijdje in een Sandbox zetten.
Alles...
Site wordt niet gevonden door Google
17 juni 2010 - 14:23    reactie #16
geplaatst door: DNA

Citaat
Sjapy Vien om 7:39, 17-06-2010
Hahaha, ja ik denk altijd in het groot. Goed verhaal DNA, maar wil er ook nog wat aan toevoegen.

Iemand die een website bouwt mag er ook wel wat aan doen om te zorgen dat Google hem vind.
Ja en nee, vergeet niet dat dit een vak apart is.. Er gaat heel veel tijd in zitten aan onderzoeken hoe of wat.
Maar je mag er wel vanuit gaan dat iemand welke de website bouwt dit doet volgens goede basis elementen waardoor een SEO-er het een stuk makkelijker krijgt. Als een webdesigner al standaard aanleert om bepaalde tag toe te voegen aan de website dan zal het zeker voordelen hebben als je geen SEO gaat inhuren. Niet iedereen kan en wil er voor betalen maar dat wil niet zeggen dat je website dan maar onvindbaar is als de webdesigner gewoon zijn werk goed doet.

Ook moet je ervoor zorgen dat je regelmatig ander nieuws op je hoofdpagina zet. Een site die nooit veranderd zal Google zien als "niet waardevol" en zal je ook niet snel stijgen in de ranking.
Dit is ook niet waar.. de grootste fout welke mensen maken is om de website en zijn zoektermen alleen maar op de homepage toe te voegen.. Met het resultaat dat je een website(homepage) hebt welke alles moet dragen.. Dit is niet optimaliseren! Zorg dat je homepage bepaalde informatie bevat en de 'wie zijn wij' pagina geoptimaliseerd wordt voor WIE en WAT het bedrijf is.. Op deze pagina wil je geen keywords hebben als snijbloemen en rozen daar gaat de pagina niet over.
Plaats daarom ook niet zomaar altijd overal linkjes naar je homepage, maar als er ergens een startpagina of blog op het internet te vinden is over snijbloemen en jouw website heeft informatie over dit soort bloemen dan plaats je op deze startpagina of blog een linkje naar de snijbloemen pagina van je eigen website.
Het voordeel hiervan is dat je straks na een jaar een x-aantal linkjes op het internet hebt staan richting je homepage maar ook naar je contactpagina en naar de snijbloemen pagina dit maakt weer een veel groter geheel en komt de site zijn waarde ten goede.

Google kijkt er ook naar hoe vaak je site bezocht wordt, als je site vaak bezocht wordt is dat voor Google een teken dat de mensen je site waardevol vinden.
Google wil immers alleen maar pagina's laten zien die voor de mensen interessant zijn.
Dit is normaal maar wil niet zeggen dat als je nog geen bezoekers hebt of bijna geen dat je niet gevonden zal worden. Door linkjes te plaatsen op het internet krijg je vanzelf web traffic richting je website.

Dat Google alleen het eerste stukje van je site ziet is maar gedeeltelijk waar.
Je kan dit omzeilen door de h1 tag te gebruiken. Stel je hebt verderop op je pagina iets belangrijks te melden, dan kan je dat doen door het verhaaltje te beginnen met een koptekst. b.v.
Nee hoor Google zal je hele pagina scannen mits deze niet vastloopt op bijv. een Flash of Java Script dan heb je pech.
Maar als je website niet geoptimaliseerd is dan neemt Google zelf informatie uit je pagina op dat wil niet zeggen dat deze informatie altijd uit heading tags afkomstig is. Wel is het duidelijk dat heading tags meer waarde hebben dan gewone tekst en bold teksten omdat dit kopjes zijn en deze moeten opvallen.

Nieuwe aanbieding blabla die geef je dan een h1 tag, hieronder zet je dan je aanbieding in normale tekst. Google zoekt namelijk naar die h1 tags en laat daar het eerste stukje van zien.
Kijk anders even op mijn hoofdpagina, zet er regelmatig wat nieuws op met een h1 tag.
Als je wilt dat Google echt aandacht geeft aan dat onderwerp (nieuwe aanbieding) dan ga je zorgen dat je deze pagina gaat optimaliseren voor dat onderdeel, Je plaatst dan het kopje in een heading tag maar ook de teksten eronder zullen SEO vriendelijk geschreven moeten worden en je Description tag en title tag zal aangepast moeten worden aan dat onderwerp. alleen dan is je pagina goed geoptimaliseerd

Verder kan Google je helpen met de webmaster tools:
www.google.com/webmasters/tools/

succes

Apple = Click, Boom, Amazing!
Site wordt niet gevonden door Google
17 juni 2010 - 14:36    reactie #17
geplaatst door: Gottfried Julius

Citaat
Franky2002 om 14:51, 15-06-2010
Ik heb al een tijd geleden een site gemaakt voor een klant.
Google heeft echter geen zin om deze te indexeren. Ik zelf snap niet waarom. Volgens mij staat alle relevantie info in de broncode. Iemand anders een idee?

Mooie site trouwens!

Juul

http://www.norderney.nl
Mac gebruiker sinds 1986 alweer
Site wordt niet gevonden door Google
17 juni 2010 - 14:44    reactie #18
geplaatst door: Cailin Coilleach
Sowieso, misschien wat voor de hand liggend, maar als iemand alleen "ag bloemen" (zonder quotes) invult op Google is dat het zelfde als zoeken op "bloemen". Volgens mij kapt Google alles/veel van 1 of 2 karakters gewoon weg...
Site wordt niet gevonden door Google
17 juni 2010 - 16:33    reactie #19
geplaatst door: Perquin
Tabellen in je site is geen probleem voor google. Vul maar in bij google: "bierbrouwen alcohol distilleren" en mijn site staat bovenaan: http://www.waarwoontwillem.nl

en zoals al geschreven werd, vaak de website linken vanuit andere websites helpt heel erg.

Site wordt niet gevonden door Google
17 juni 2010 - 17:03    reactie #20
geplaatst door: DNA

Citaat
Cailin Coilleach om 14:44, 17-06-2010
Sowieso, misschien wat voor de hand liggend, maar als iemand alleen "ag bloemen" (zonder quotes) invult op Google is dat het zelfde als zoeken op "bloemen". Volgens mij kapt Google alles/veel van 1 of 2 karakters gewoon weg...

Nee hoor dat maakt niets uit omdat de url en de bedrijfsnaam het zelfde zijn namelijk agbloemen.nl  en dat is een 100% match.

Er zijn wel bepaalde woorden welke ze eruit filteren zoals, ik, de, van, het,   de zogenaamde stopwoorden! voor een compleet lijstje moet je maar even op Google kijken.

Maar hier het resultaat!
http://www.google.nl/search?hl=nl&q=ag+bloemen&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=

Zoekterm: ag bloemen zonder quote's of tekens!
En kijk zelfs MacFreak staat nu in de lijst zo snel kan het gaan als je op de juiste websites je link plaatst. En daarom is het belangrijk dat je heel goed oplet waar wel en waar niet linkjes te plaatsen naar de website.

MacFreak is een kwaliteit's website volgens Google en er komen om de 2 of 3 uur wel spiders van Google langs om de site te scannen daarom gaat het zo snel i.p.v dat je jezelf gaat aanmelden bij Google.

Tabellen kan een oorzaak zijn maar hoeft niet..
Nu is het in de bloemen handel niet zo'n groot probleem maar als jij meer concurrentie hebt met je organisatie-online verwacht dan niet hoog te scoren met een website gemaakt in tabellen. Stel je bent webdesigner, dan is het veel moeilijker om bovenaan te komen met een website in tabellen omdat er veel meer concurrentie is dan bij bloemisten.

Apple = Click, Boom, Amazing!
Site wordt niet gevonden door Google
17 juni 2010 - 19:01    reactie #21
geplaatst door: MacWim

Citaat
Perquin om 16:33, 17-06-2010
Tabellen in je site is geen probleem voor google. Vul maar in bij google: "bierbrouwen alcohol distilleren" en mijn site staat bovenaan: http://www.waarwoontwillem.nl

Valt niks tegen, Perquin, zo gevonden worden.
En dat voor een site die technisch gesproken echt heel achterhaald is.
Maar ja, je richt je ook wel op een absolute niche. En dat is met bijvoorbeeld een commerciele bloemenzaak heel anders.

Nog twee dingen:
1. Je Google pagerank is 0 (op een schaal van 0 tot 10, en 3 is al mooi). En met bijvoorbeeld de Alexa-ranking heb je uberhaupt geen ranking. Dus zoekmachines waarderen je echt niet hoog.
2. Je site is erg leuk gemaakt: heel grafisch voor de navigatie. Daar hou ik van. Gewoon houen zo.

Mac mini M1, 16 GB 1TB | MBA 6.2 | iPhone 13 mini | iPad 2025 | iPod touch 2009 | Apple TV 3
Bouw websites; webteksten; beeldbewerking met Pixelmator Pro. interlijn.nl