Supportvragen digitale media > Webdesign en Internet

Wat vraagjes over veranderen van provider

(1/1)

Franky2002:
Ik wil weg bij mijn huidige provider (Yourhosting) omdat ze jaarlijks de prijzen met € 100,- verhogen. Voor komend jaar zou ik dan € 270,- per jaar moeten betalen en dat vind ik te gek worden. Ik was gewend om jaarlijks zo'n € 80,-  te betalen bij SoHosted. Ik snap dat dat voor dat bedrag niet eeuwig kan duren maar jaarlijks een dikke 100 euro erbij...? :shocked:

Dus denk ik nu aan bHosted. Die heeft verschillende hostingpaketten, al vanaf € 16 per jaar. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn.

Maar goed, vraagje: Men zegt dat je een backup moet maken van je email omdat je anders alles kwijt kunt zijn. Maar volgens mij, al je je emails hebt binnen gehaald op de computer, dan heb je toch al een (soort van) backup?
Of kan ik toch weer alles kwijt raken als Yourhosting de zaak van mij sluit?

MacFrankie:
Wat voor mail is dat, POP of IMAP?

nnsa:
Als je een IMAP instelling hebt, staat je mail op hun server. Dus zul je er zeker van moeten zijn dat je belangrijke emails zijn veilig gesteld in bijvoorbeeld een Mail archiver programma.

Franky2002:
Ah oke. Het is inderdaad IMAP.
Dank voor zover.

Ik denk dat ik nog wel wat vraagjes heb, dan meld ik me weer.

puk1980:
Wat voor soort webpagina's heb je? Is het een static website? In dat geval zijn er verschillende gratis opties, waaronder GitHub Pages. Wellicht een optie voor je.


https://docs.github.com/en/pages/getting-started-with-github-pages/about-github-pages


--- Citaat ---
About GitHub Pages

You can use GitHub Pages to host a website about yourself, your organization, or your project directly from a repository on GitHub.com.

GitHub Pages is available in public repositories with GitHub Free and GitHub Free for organizations, and in public and private repositories with GitHub Pro, GitHub Team, GitHub Enterprise Cloud, and GitHub Enterprise Server. For more information, see "GitHub’s plans."

--- Einde van citaat ---

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie