Supportvragen digitale media > Audio

Bluetooth verbinding iPhone SE en Marantz MCR 612

<< < (2/3) > >>

nnsa:
Je ethernet én WiFi probleem kan worden opgelost met Devolo Powerlines:

https://www.devolo.nl/magic-2-wifi-next

Maar de juiste configuratie is wel weer een ‘dingetje’… en stopcontacten met randaarde zijn een pré…

catmen:
Ja die powerlines (heet dat blijkbaar) heb ik een aantal jaren geleden geplaatst, ( het zijn dus oudere types) zal eens zoeken hoe ik de marantz via deze weg kan verbinden met wifi.
Een soft reset ( geluids plus knop en min knop even indrukken en dan aan/uitknop indrukken tot iphone terug opstart) heeft alvast niets geholpen m.b.t de bluetooth verbinding, blijkbaar is die volgens reacties hier minder goed dan draadloze wifi verbinding?

catmen:
In de bluetooth instellingen van de iphone zie ik wel dat er een Verbinding (is geweest) is met de bose revolve en met de muziek installatie in mijn wagen (er is op dit moment geen verbinding omdat zowel de bose revolve of mijn wagen niet actief zijn)
Waarom nu niet de marantz word gevonden is een raadsel ik krijg nog steeds in het display van de marantz druk "de bluetooth knop in om in pairing te gaan" maar op de iphone SE verschijnt de marantz niet.

nnsa:
Ik zou eerst de Marantz ‘bekabeld’ aansluiten via zo’n Devolo Powerline. Maar als je een modernere versie gaat gebruiken, moet je wel alle bestaande Powerlines vervangen, want deze zijn niet onderling compatible.

Met een werkende BT-verbinding is er een prima audio-overdracht te realiseren.

nnsa:

--- Citaat van: catmen, 28 mei 2022 - 20:53 ---Waarom nu niet de marantz word gevonden is een raadsel ik krijg nog steeds in het display van de marantz druk "de bluetooth knop in om in pairing te gaan" maar op de iphone SE verschijnt de marantz niet.

--- Einde van citaat ---
Misschien staat de Marantz toch niet in de ‘pairing’ modus…?

Er moet Koppelmodus in het display staan en niet druk op de BT knop o.i.d., om te kunnen koppelen.

Die BT knop moet minimaal 3 seconden worden ingedrukt, om in de Pairing-mode te komen…

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie