Nieuws, feedback en meer > Feedback op (en vragen over) MacFreak

Vaarwel

<< < (2/13) > >>

orange:
Ik herken als veel-plaatser eigenlijk alleen leuke discussies, waarbij niet iedereen het met elkaar eens was. Net als in het 'echte leven'. Daarbij kan ik me geen 'in de grond trappen' herinneren. Maar uiteraard beleeft iedereen dat op zijn eigen manier. En dat mag.

Tot ziens en bedankt voor je input!

Mac OS X:
Spijtig dat je ons verlaat. Persoonlijk heb ik je bijdragen altijd gewaardeerd,

Flix:
MacFrankie, laat het een weekje rusten, en denk er intussen over na.
Ik denk dat jouw mening, ondanks dat ie logischerwijs niet door iedereen altijd gedeeld wordt, toch behoorlijk hoog aangeslagen wordt. Want je weet best respect af te dwingen met vaak goed onderbouwde en geformuleerde argumenten. Dat wordt niet altijd zo benoemd, maar dat respect is er wel zeker, is mijn idee iig.

En ja, met 16k aan postings heb je af en toe wel eens een beetje ruzie met deze of gene; ook zelfs met de ouwe hap waar je zelf deel van bent. Ik herken dat wel. Is ook onvermijdelijk, net als in je eigen RW relaties. Stap er overheen. Over een paar dagen bezie je dit vast met een wat mildere blik.

Komt Goed. :smile:

boni:

--- Citaat van: MacFrankie, 24 november 2023 - 22:16 ---Er is hier een groep mensen die er blijkbaar plezier in heeft om op alles wat ik hier post te reageren en de grond in te trappen. Hoe dieper hoe beter. En liefst ook samen, want alleen is toch wel eng.

--- Einde van citaat ---
Euh, "alles"?
Ik kan me alleen maar ons grappen over je 'RAM-evangelie' & je 'RAM trauma' voor de geest halen, geestig verzonnen door Flix...  :smile:


--- Citaat van: Flix,  3 november 2023 - 11:08 ---Haha, het 'RAM-evangelie' volgens MacFrankie.😆
Ergens een keer een 'RAM trauma' opgelopen, beste Frank?

--- Einde van citaat ---

Andere zaken die onder je 'alles' vallen moet ik dan gemist hebben Frank.

ouwemac:
@Flix: +1
MacFrankie:
Na eerste lezing was ik verbaasd en vroeg me af over wie je het had. Het was me nooit opgevallen dat er macfreaks waren die jou de grond in wilden trappen.
Na lezing van een paar draadjes heb ik wel een idee op wie je doelt. Zijzelf wellicht ook. Ik zie hun namen ook niet bij de reacties staan hier. Maar misschien komen die nog en heb ik het mis.

Je moet het zo zien Frank: als je de mening die anderen over jou hebben belangrijk vind en de manier waarop ze op je reageren ook, kunnen ze je kwetsen. Dan beïnvloeden zij jouw humeur en leven een beetje.
En dat terwijl het voor hen wellicht humoristisch is bedoeld.
Zure negatieve humor natuurlijk maar voor hen is het een manier om te laten zien wie ze zijn.
Enne…. Relaties veranderen naarmate ze langer bestaan.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

[*] Vorige pagina

Naar de volledige versie