geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPadPro2020-12,9-inch-icoon.jpg
Craig Federighi demonstreert trackpad ondersteuning in iPadOS
Apple’s Senior Vice President of Software Engineering Craig Federighi is een bekend gezicht, waarschijnlijk degene bij Apple die in de afgelopen jaren de meeste presentaties doet tijdens keynotes. Maar door het coronavirus was er geen presentatie op toneel, maar toch hoeven we Craig niet te missen.

Want Apple heeft een video online gezet waarin Craig op locatie in de eigen Apple Park campus laat zien hoe de trackpad-ondersteuning in iPadOS 13.4 werkt. Zo kan je zien dat de aanwijzer op een iPad geen pijltje is, maar een bolletje, omdat het weergeeft waar je anders met je vinger was geweest. En dat die zich automatisch aanpast als je over een knop beweegt, met tekst of spreadsheets, en nog veel meer.


Ook kan je zien dat de cursor bij tekst zich automatisch aanpast, en op slimme manieren ‘weet’ wat er in verschillende situaties moet gebeuren. De hele presentatie duurt ruim twee minuten, en zoals altijd krijgt Craig Federighi in die korte tijd het allemaal lekker helder en duidelijk over het voetlicht.



 #iPadOS #iPadPro #iPad
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.