https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AffinityDesigner-iPad-icoon.jpg
Affinity Designer nu ook voor iPad, tijdelijk 30 procent korting
Werk je met foto's of als illustrator op je Mac dan ken je de programma's van Affinity waarschijnlijk al. Want het bedrijf heeft in relatief korte tijd een uitstekende reputatie opgebouwd met zowel Affinity Photo als Affinity Designer.

Als je met Affinity Designer werkt en je hebt ook een iPad die de Apple Pencil ondersteunt dan is er erg goed nieuws, want Affinity heeft net een versie van Designer uitgebracht speciaal voor de iPad. Het werkt op alle iPad Pro modellen, de nieuwe iPad (6e generatie) en de iPad Air 2. Op die laatste lijkt het trouwens niet zo'n goed idee, want die ondersteunt de Apple Pencil niet.

Ter ere van deze introductie heeft Affinity de prijzen van alle apps met 30 procent verlaagd. Dat geldt dus niet alleen voor het nieuwe Affinity Designer voor de iPad (op dit moment € 14,99), maar ook voor Affinity Designer voor de Mac en Affinity Photo voor de Mac (op dit moment allebei € 38,99).Wil je graag eerst meer te weten komen over deze programma's, op de website van Affinity zelf is erg veel te vinden, bijvoorbeeld onderaan iedere pagina van een programma vind je de links naar een pagina vol met tutorials daarvoor.

Affinity Publisher

Als je op die pagina's kijkt dan zie je bovenaan de pagina ook een link naar Affinity Publisher staan. Dit programma is op dit moment in beta, en op diezelfde pagina kan je jezelf voor dat programma aanmelden. De finale versie hiervan wordt tegen het eind van augustus verwacht.


Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert