Apple krijgt vier Daytime Emmy Awards
19 juli 2021 - 11:04   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTVPlus-icoon.jpg
Apple krijgt vier Daytime Emmy Awards
Voordat de eerste series en films op Apple TV+ uitkwamen waren er geruchten dat managers van Apple zich met de inhoud zouden bemoeien. Het taalgebruik in de serie The Morning Show en wat er in de serie See gebeurt maakt overduidelijk dat dit allemaal flauwekul was.

Maar dat betekent niet dat er bij Apple TV+ niet aan kinderen is gedacht, in tegendeel. Zo vielen Spookschrijver (Ghostwriter) en “Peanuts in Space: Secrets of Apollo 10” vorig jaar allebei in de prijzen bij deze awards voor TV die op kinderen gericht is, en dit jaar werden vier van de vijfentwintig nominaties bij deze awards verzilverd. Daarbij ging het om de series Stilwater, Helpsters en de film Samen Hier, wijs worden uit de wereld (Here We Are: Notes for Living on Planet Earth).
Hierboven de trailers van de prijswinnaars van dit jaar, hieronder die van Ghostwriter. “Peanuts in Space: Secrets of Apollo 10” is inmiddels jammer genoeg niet meer op Apple TV+ te vinden.


Ondertussen is de serie Ted Lasso genomineerd voor een ‘gewone’ Emmy in de categorie Outstanding Comedy Series. De winnaars daarvan worden pas op 19 september van dit jaar bekend gemaakt.
 #AppleTVPlus
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.
Apple krijgt vier Daytime Emmy Awards
19 juli 2021 - 18:14    reactie #1
geplaatst door: iSan
Citaat
“Peanuts in Space: Secrets of Apollo 10” is inmiddels jammer genoeg niet meer op Apple TV+ te vinden.

Waarom niet? Het is toch een Apple-Original? Dan zou het altijd op moeten blijven staan.
Apple krijgt vier Daytime Emmy Awards
20 juli 2021 - 00:23    reactie #2
geplaatst door: Robert
@iSan: voor zover ik kan zien is die nog wel beschikbaar in de VS, maar niet meer bij ons. Dat is te zien als je de link voor de VS naar deze show aanklikt. Die zou door moeten verwijzen naar de Nederlandse, maar laat in plaats daarvan de tekst “Deze content is niet meer beschikbaar” zien.

Heb de reden hiervoor nog niet kunnen achterhalen.
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.