geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch6-icoon.jpg
Apple start reparatieprogramma voor Apple Watch 6 met ‘dood’ scherm
Heb je een Apple Watch Series 6 waarvan het scherm helemaal niks meer laat zien, dan valt jouw Watch mogelijk binnen het nieuwe reparatieprogramma van Apple. Het gaat hierbij om modellen die gemaakt zijn tussen april 2021 en september van datzelfde jaar.

Om te weten of jouw Apple Watch 6 binnen dit programma valt ga je naar deze pagina en voer je daar je serienummer in. Weet je niet wat het serienummer van jouw Apple Watch 6 is, kijk dan even naar de instructies hoe je dat kan vinden op deze pagina. Als jouw Apple Watch dit probleem heeft, en binnen dit programma valt, dan zal deze gratis door Apple of een Apple Authorized Service Provider (APR) gerepareerd worden.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleWatchSeries6ThreeTimes.jpg
Apple start reparatieprogramma voor Apple Watch 6 met ‘dood’ scherm


Let op, als je Apple Watch beschadigd is op een manier die deze reparatie zou verhinderen, en dat wordt door Apple of de APR bepaald, dan zal dat eerst verholpen moeten worden. In sommige gevallen kan dat ook betekenen dat je wel in de buidel zal moeten tasten.

Opvallend is dat er geen enkele vermelding is over vergoeding van eventuele kosten die al gemaakt zijn door de gebruiker om dit probleem in de tussentijd al opgelost te krijgen. Normaal gesproken is dat bij Apple wel altijd het geval. #AppleWatch #Serviceprogramma
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.