geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTVPlus-icoon.jpg
Tim Cook: we zijn erg tevreden over Apple TV+
Bij de start van Apple TV+ voelde dat een beetje als bij de overgang naar Final Cut Pro X: het is allemaal heel erg veelbelovend, maar het is er nog niet helemaal. Maar in beide gevallen maakt Apple door daden duidelijk dat wat we in het begin zien weinig zegt over wat er in de toekomst is.

Want aan de catalogus van Apple TV+ wordt almaar meer toegevoegd, waardoor er steeds meer te vinden is wat zeker de moeite van het bekijken waard is, ook voor verschillende smaken. Dat is ook te zien aan het succes: de teller staat inmiddels op 352 nominaties, waarvan er maar liefst 98 verzilverd werden. En Apple is gestaag bezig de catalogus steeds meer met prima content uit te breiden.


Tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers werd Apple’s CEO Tim Cook natuurlijk ook gevraagd naar de staat van Apple TV+, en dit is wat hij daarover te zeggen had:

Citaat
TV+ is going very well, as you know the objective and philosophy of ‌Apple TV+‌ is to create high-quality original content and to be one of the most desired platforms for storytellers. I see that happening day by day, we have more shows, more storytellers.

To date, Apple originals have received 352 award nominations and 98 wins. We have shows that have gotten significant buzz like Ted Lasso, The Morning Show, Defending Jacob, etc. We feel really good about where we are. We're not releasing subscriber numbers.
Apple houdt de kaarten dus tegen de borst, maar is zeker niet van plan om het tempo waarin er content aan Apple TV+ toegevoegd wordt te vertragen. Hierboven en hieronder zie je trailers en teasers van content die de komende tijd aan Apple TV+ toegevoegd wordt.

 #AppleTVPlus
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.
Tim Cook: we zijn erg tevreden over Apple TV+
29 april 2021 - 17:53    reactie #1
geplaatst door: puk1980
Misschien leuk voor een MacFreak poll?  :smile:

[ ] Ja, ik heb Apple TV+ en ben erg tevreden! Ik ga er straks voor betalen!
[ ] Ja, ik heb Apple TV+ maar ben niet zo tevreden. Ik ga er niet voor betalen.
[ ] Nee, ik heb geen Apple TV+.
Certified Terminal Guru.
Tim Cook: we zijn erg tevreden over Apple TV+
29 april 2021 - 19:30    reactie #2
geplaatst door: Ziegler
Wat ik heb gezien stemt positief.
The Morning Show was sterk.
Tiny World leuk om te zien.
Defending Jacob was oke. Niet briljant, maar oke.

Wat me positief stemt aan Apple TV i.t.t. Netflix, is dat het kwaliteit boven kwantiteit lijkt te stellen.
Tim Cook: we zijn erg tevreden over Apple TV+
29 april 2021 - 19:58    reactie #3
geplaatst door: iSan
Ik ben het eens met Ziegler, afgezien van zijn kijklijst. Ik heb veel meer aanwezige series gezien en die zijn inderdaad van hoogwaardige kwaliteit. Ik moet nu even afkicken van 'For all mankind' S2. Ook The Year Earth Changed is een echte aanrader.

€5 is nog altijd goedkoper dan een avondje bioscoop en je ziet per maand wel wat vaker dan dat ene avondje. Maar ze moeten echt met nieuw content blijven komen. Eigenlijk zou het mooi zijn als ze HBO 'of soortgelijke dienst' zouden opkopen.