geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/MagicKeyboard-icoon.jpg
Magic Keyboard met Touch ID nu ook ‘los’ te koop
Bij het uitkomen van de nieuwe 24-inch iMac eind mei waren er al snel mensen die zich afvroegen of het Magic Keyboard met Touch ID wat daarbij geleverd kan worden niet ook ‘los’ te koop zou komen, zodat het dan ook met andere Macs te gebruiken zou zijn.

Inmiddels is het zover, Apple heeft inmiddels zowel de kleine versie (€ 159,00) als de uitgebreide met numeriek toetsenblok (€ 185,00) in de Apple Store gezet. Maar let op: deze toetsenborden werken alleen op Macs met Apple Silicon waarop minimaal macOS 11.4 staat, op dit moment naast de al eerder genoemde 24-inch iMac dus alleen met de MacBook Air, de 13-inch MacBook Pro en de Mac mini.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.MagicKeyboardMetTouchID.jpg
Magic Keyboard met Touch ID nu ook ‘los’ te koop


De eerste twee hebben zelf al Touch ID ingebouwd, en zijn deze nieuwe toetsenborden dus eigenlijk alleen handig als je liever de Touch ID sensor op het externe toetsenbord gebruikt. Voor de Mac mini is het voor het eerst dat dit een optie is.

Ook deze toetsenborden verbinden via Bluetooth en worden opgeladen met een Lightning-kabel, dus net zoals de andere al bestaande toetsenborden van Apple.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.MagicKeyboardMetNumeriekToetsenblokEnTouchID.jpg
Magic Keyboard met Touch ID nu ook ‘los’ te koopKlik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.