De keynote van 12 september in 108 seconden
geplaatst: 13 september 2018 - 01:23
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Keynote-6-Mac-icoon.jpg
De keynote van 12 september in 108 seconden
Apple zendt de complete keynote zelf uit als live stream, maar in Cupertino weten ze ook dat alleen een relatief klein gedeelte van de mensen met interesse in wat Apple uitbrengt daar ook daadwerkelijk naar kijkt.

Daarom brengt Apple tegenwoordig ook zelf een korte compilatie uit van alles wat er in de keynote voorbij is gekomen. Waarmee ze waarschijnlijk ook meteen de mensen die dit soort filmpjes altijd al publiceerden op YouTube de wind uit de zeilen proberen te nemen, want de kwaliteit daarvan was niet altijd even goed. De compilatie duurt dit keer 108 seconden, dus alle highlights komen voorbij in minder dan twee minuten.


Let op, deze video is niet geschikt voor mensen die niet kunnen tegen erg snel wisselende beelden, of die gewoon liever iets op hun gemak bekijken.


Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
geplaatst door: Robert
antw: De keynote van 12 september in 108 secondes
reactie #1 geplaatst: 13 september 2018 - 07:24
Ik kwam thuis en moest ineens denken aan dat Apple hun iPhones niet alleen duurder hebben gemaakt, maar dat hun "goedkope" nieuwe variant nu de zogenaamde zwakkere versie is.

Hun basislijn, wat voorheen begon met de iPhone 8 was à €769 en met de iPhone X als "jubileum" van ±€1000, is nu omgekeerd. De jubileum-iPhone is de basislijn geworden en krijgt dus in feite een prijsverhoging naar minimaal €999, en hun iPhone XR is in dan een iets uitgekledere variant daar op.

Ik moet wel zeggen dat ik 't allemaal erg mooie telefoons vind en dat de XR's prijs me ergens ook wel meevalt, al weet ik niet precies waar ze het €250 prijsverschil uit halen: de enkele lens en het LCD scherm (i.p.v. OLED) maken een verschil, maar dat kan volgens mij niet alles zijn toch?
geplaatst door: Kapotlood
antw: De keynote van 12 september in 108 seconden
reactie #2 geplaatst: 13 september 2018 - 09:07
Wat mij opviel was de constante melding:
... ever in an Watch
... ever in an iPhone
Die kreet is echt belachelijk vaak voorbij gekomen en ik vond dat op gegeven moment heel storend worden.  :thumbs-down:
geplaatst door: PS-MacGek
MacBook Pro Retina 15" (Late 2013), Mac Mini (2012), Mac Pro (2008), iPhone 5s
Avatar made by Dale Humphries
antw: De keynote van 12 september in 108 seconden
reactie #3 geplaatst: 13 september 2018 - 23:12
Tja, ze zouden volgend jaar eens moeten proberen om iets ouds in de Watch of iPhone te plaatsen… dan krijgt "ever in a watch/iPhone" ineens een veel leukere dekking :D
geplaatst door: Kapotlood