iCloud+ is nu live
11 oktober 2021 - 18:07   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iCloud-icoon.jpg
iCloud+ is nu live
Apple heeft een mailing rondgestuurd om de overstap van betaalde iCloud-accounts naar iCloud+ aan te kondigen. iCloud+ werd tijdens de keynote van de WWDC in juni aangekondigd en voegt vier diensten toe, terwijl de prijzen niet verhoogd worden.

Die vier nieuwe diensten zijn Privédoorgifte in iCloud, Verberg mijn e-mailadres, Veilige video in HomeKit en Aangepast e-maildomein, waarvan de eerste nog in de beta-fase is. Met Privédoorgifte in iCloud kun je met vrijwel elk netwerk verbinding maken en nog veiliger en met nog meer privacy browsen in Safari. Maar tot nu toe werkt dat nog niet met alle websites, er wordt bij Apple dus nog aan gewerkt.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iCloudPlus-1.jpg
iCloud+ is nu live


Verberg mijn e-mailadres

Met Verberg mijn e-mailadres kan je unieke, willekeurige e-mailadressen genereren die berichten doorsturen naar je eigen inbox. Zo kun je e-mails versturen en ontvangen zonder je persoonlijke e-mailadres te moeten delen.

Veilige video in HomeKit

Verbind je beveiligingscamera's in de Woning-app, zodat je de beelden vanaf elke locatie kunt opnemen en bekijken. Het is privé, veilig en maakt geen gebruik van je iCloud-opslagruimte. Hiervoor heb je een ondersteund iCloud-abonnement, een beveiligingscamera die compatibel is met HomeKit en een HomePod, Apple TV, of een iPad die fungeert als woninghub nodig.

Aangepast e-maildomein

Hiermee kan je jouw iCloud-e-mailadressen met een eigen domeinnaam personaliseren. Je kunt zelfs gezinsleden uitnodigen om hetzelfde domein te gebruiken met hun eigen iCloud-e-mailaccounts.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iCloudPlus-2.jpg
iCloud+ is nu live


MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Wordt donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.