geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleMusic-icoon.jpg
Extra Apple Music-event voor vanavond aangekondigd, maar onzeker
Vanavond om zeven uur (onze tijd) start de keynote van het WWDC, waarin we previews zullen krijgen van iOS en iPadOS 15, macOS 12, watchOS 8 en mogelijk dat ook tvOS 15 aan bod zal komen. Maar Apple is meer van plan, hoewel de eerder gepubliceerde link op het moment niet meer werkt.

Het gaat om het eerder aangekondigde ruimtelijke audio (Spatial Audio), dat zou in aan apart event gepresenteerd worden om 12 uur locale tijd in Cupertino. Dat is twee uur later dan de aanvangstijd van de keynote, die begint om 10 uur locale tijd (bij ons 7 uur ’s avonds, het tweede event zou dus om 9 uur ’s avonds beginnen). Maar de video die hierover eerder op Apple Music te vinden was is inmiddels verdwenen, op het moment is het dus onduidelijk wat er nu aan de hand is.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.TweetSpatialAudioEventWWDC2021.jpg
Extra Apple Music-event voor vanavond aangekondigd, maar onzeker


Omdat er een video gemaakt en geplaatst is zal het echt wel de bedoeling zijn om een apart event hierover te houden en uit te zenden. Mogelijk is er op dit moment een technisch probleem, en wordt de aankondiging weer ‘live’ als dat verholpen is. #AppleMusic
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.