geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/FindMy-icoon.jpg
AirPods terugvinden werkt binnenkort met iOS 15 en Apple ID
Apple zelf kondigde eerder al aan dat met iOS 15  een aantal dingen worden toegevoegd voor AirPods Pro en AirPods Max. Dat zijn onder andere beter conversaties kunnen horen met Conversation Boost voor AirPods Pro en beide modellen kunnen terugvinden via Zoek mijn.

Hoe dat laatste zou gaan werken was nog niet bekend, maar dankzij het spitwerk door de nieuwe beta-versie van 9to5Mac weten we inmiddels dat het terugvinden gaat gebeuren door ze te koppelen aan je Apple ID. Omdat het Bluetooth-signaal, net zoals bij AirTags, door andere devices opgepikt wordt, kan je ook als de verbinding met je iPhone of iPad verbroken is toch op de kaart te zien waar ze zich bevinden.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AirPodsFindMyiOS15.jpg
AirPods terugvinden werkt binnenkort met iOS 15 en Apple ID


Hieronder de tekst die in de code van de beta-versie van iOS 15 gevonden werd, die duidelijk de werkomschrijving hiervan laat zien:

Citaat
These AirPods are linked to your Apple ID. Removing them will allow another person to configure Find My Network.

Removing these AirPods will allow another person to configure Find My Network and it will no longer be linked to your Apple ID.

Als je de AirPods Max zou willen ontkoppelen van het Zoek mijn-netwerk dan doe je dat door de Ruisbeheersingsknop samen met de Digital Crown minstens 12 seconden ingedrukt te houden. Bij de AirPods Max moet je beide openingen van de speakers dicht houden terwijl je meerdere keren op de knop onderaan op het staafje wat normaal gesproken uit je oor steekt drukt.
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.