geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AnkerWork-logo-icoon.jpg
AnkerWork’s M650 Wireless Microphone voor veel beter geluid
De microfoons die Apple in alle iPhones levert zijn prima van kwaliteit, en voor de meesten van ons in de meeste gevallen dan ook ruim voldoende. Maar er zijn ook situaties waarin je een betere microfoon nodig hebt, bijvoorbeeld tijdens het maken van een screencast, het geven van een presentatie, etc.

Een voorbeeld daarvan is AnkerWork’s net uitgebrachte M650 Wireless Microphone, een wireless lavalier microfoon met tot maar liefst 200 meter draadloos bereik, dus ook op afstand te gebruiken. Dankzij de VoiceShield noise cancellation kan deze de menselijke stem uit storend achtergrondgeluid filteren, terwijl die ook op twee kanalen kan opnemen.


Met 15 uur batterijtijd en volledig oplaadbaar in 90 minuten waarschijnlijk ook altijd klaar voor actie, en met zowel Lightning als USB-C ook klaar voor de toekomst. Is dit interessant voor jou dan zal je wel je portemonnee moeten trekken, bij AnkerWorks zelf kost deze microfoon $ 249,99.

Alternatieven

AnkerWork’s M650 Wireless Microphone is niet de enige optie voor veel beter draadloos geluid voor je iPhone. Andere prima opties zijn de DJI Mic (ongeveer € 329) en de Wireless GO II van RØDE (ongeveer € 299).

Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: Brinky
Voor de smallere beurs is de Comica BoomX-D een mooi alternatief. Compleet met dasspeldmics en windjammers