geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Audiotrimmer-icoon.jpg
Tip: makkelijk audio inkorten met Audiotrimmer, en tijdelijk gratis
iOS en iPadOS hebben allebei mogelijkheden om beelden en video aan te passen, waarbij je die laatste ook makkelijk kan inkorten als dat nodig is. Maar wil je dat laatste ook met audio doen dan zal je tevergeefs naar die optie zoeken, die zit er niet ingebouwd.

Natuurlijk is de App Store in dat soort gevallen altijd wel een app te vinden die dit doet, maar de enige die ik kon vinden heeft in-app aankopen en geen duidelijk privacybeleid. Daarom de tip om Audiotrimmer te gebruiken. Omdat deze app net uit is heeft de ontwikkelaar die gratis in de App Store gezet, in de hoop dat er voldoende positieve reviews komen om de app de aandacht te geven die die verdient.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AudiotrimmerInterface.jpg
Tip: makkelijk audio inkorten met Audiotrimmer, en tijdelijk gratis


De interface is volgens de ontwikkelaar zelf geïnspireerd door Apple’s Dictafoon-app (Voice Memos). En dat is te zien, de interface is lekker simpel en helder, het enige wat je hoeft te doen is bij het openen ene audio-bestand te kiezen, dat kan komen van iCloud Drive maar ook van een andere cloud-service.

Daarna selecteer je het gedeelte dat je wilt houden, waarbij inzoomen mogelijk is, en bewaar je het door op ‘Trim’ te klikken. Dat is alles. #Tip
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.
geplaatst door: nnsa
Leuke tip  :thumbs-up: