tvOS 14.0.2 brengt nog meer bugfixes
6 oktober 2020 - 10:00   
geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTV4K-icoon.jpg
tvOS 14.0.2 brengt nog meer bugfixes
Ruim een week geleden bracht Apple met tvOS 14.0.1 de eerste update uit voor het nieuwe tvOS 14. Vandaag staat de tweede update voor het besturingssysteem voor de Apple TV HD en Apple TV 4K alweer klaar, met tvOS 14.0.2 als versienummer.

De release notes voor updates voor tvOS zijn altijd te vinden op deze support-pagina van Apple zelf. Die link is in dit geval naar een Engelstalige pagina, want de Nederlandstalige vertaling hiervan loopt altijd achter (tvOS 14.0.2 is daar op dit moment nog niet te zien). Op de Engelstalige pagina zullen we moeten doen met “This update includes general performance and stability improvements”, Apple vertelt gewoon niet meer over deze update.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.HomeKitCamera-tvOS14-2.jpg
tvOS 14.0.2 brengt nog meer bugfixes


Een update op je Apple TV installeren

Updates op een Apple TV HD of 4K installeer je door te gaan naar Systeem, waarin je kiest voor Software-updates en daarin voor de optie Werk software bij. Als je de optie om updates automatisch te installeren aan hebt staan, dan kan dit nog steeds nodig zijn als je de update er meteen op wil zetten, via die automatische functie duurt het vaak een stuk langer. In de drie schermafbeeldingen hieronder zie je al deze stappen voorbij komen.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleTVSoftwareUpdate-1.jpg
tvOS 14.0.2 brengt nog meer bugfixes


https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleTVSoftwareUpdate-2.jpg
tvOS 14.0.2 brengt nog meer bugfixes


https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.tvOS14.0.2Update.jpg
tvOS 14.0.2 brengt nog meer bugfixesmet dank aan forumlid ‘MacFrankie’, die dit nieuws als eerste meldde op het forum #tvOS #Update
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.