geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhoneXS-icoon.jpg
Zo zien de iPhone XS en de Apple Watch Series 4 er uit
Als je graag tijdens het Special Event op 12 september verrast wil worden, dan moet je dit nieuwsbericht niet lezen. Want het is Guilherme Rambo van 9to5Mac gelukt om van beide een publiciteitsfoto te pakken te krijgen, hieronder te zien.

Daardoor weet hij met zekerheid te melden dat de opvolger van de iPhone X de iPhone XS gaat heten, de grotere waarschijnlijk iPhone XS Plus. Daarmee houdt Apple vast aan het toevoegen van een S achter de naam van het voorgaande model, om aan te geven dat het om een nog sneller model gaat. Dat XS ook staat voor Extra Small, terwijl er juist een grotere versie bij zal komen, is iets waar ze bij Apple Marketing duidelijk niet wakker van liggen.


(klik op de afbeelding voor een grotere versie)

Hierboven zie je beide nieuwe iPhones bij elkaar in de gouden versie die eerder dit jaar al lekte (maar kennelijk voor de iPhone XS bedoeld was, en niet voor de huidige iPhone X). Het lijkt er op dat de gouden kleur in de uitnodiging voor het Event op 12 september hier een verwijzing naar is.

Waarschijnlijk heeft Guilherme Rambo deze foto en die van de nieuwe Apple Watch te pakken gekregen door URL’s te nemen die Apple in het verleden ook gebruikte en die aan te passen naar wat nu de naam zou kunnen zijn.

Apple Watch

Ook voor de nieuwe Apple Watch is het Guilherme Rambo dus gelukt om een foto te bemachtigen. Waardoor we niet alleen zeker weten dat deze de Apple Watch Series 4 gaat heten, maar ook hoe die er uit gaat zien en dat daar een compleet nieuwe wijzerplaat bij zal zitten.

Hieronder deze nieuwe Apple Watch, waarvan het scherm nu zo’n beetje de hele voorkant beslaat, de nogal overheersende rode stip op de Digital Crown plaats heeft gemaakt voor een veel subtieler rood cirkeltje en de behuizing ogenschijnlijk ook wat dunner is.


(klik op de afbeelding voor een grotere versie)

De wijzerplaat die we op de foto hierboven zien is ook helemaal nieuw, met maar liefst acht ‘complicaties’. Smaken verschillen, maar ondergetekende is erg onder de indruk van de manier waarop het Apple is gelukt om zo ontzettend veel informatie tegelijkertijd te laten zien, terwijl het er nog steeds erg mooi uitziet en tegelijkertijd toch ook nog overzichtelijk is.


met dank aan forumlid 's0199810', die dit nieuws als eerste meldde op ons forum


Het nieuws op MacFreak wordt gesponsord door Upgreatest (ssd upgrades op locatie)
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Wordt donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.
antw: Zo zien de iPhone XS en de Apple Watch Series 4 er uit
1 september 2018 - 10:22    reactie #1
geplaatst door: GeorgeM
Mijn iPhone X gaat nog even niet vervangen worden, maar deze Apple Watch zie ik wel zitten (vooral als die inderdaad wat dunner is).