Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Scherm nieuwe iPad Pro kan mogelijk vanzelf barsten

002

De nieuwe 10,5-inch iPad Pro is in alle reviews unaniem geprezen, Apple heeft met dit nieuwe model de afstand met de rest van de industrie alleen nog maar groter gemaakt. Maar goedkoop is de iPad Pro niet, voor het 'goedkoopste' model moet je al 739 euro neerleggen.

Het scherm van deze nieuwe iPad Pro wordt aangebracht terwijl het aluminium eronder nog warm is, dat kan bij sommige modellen (waarschijnlijk alleen bij hoge uitzondering) daarna voor problemen zorgen.

Op onderstaande foto's kan je zien dat er daardoor scheuren kunnen ontstaan. De iPad Pro waar het hier om gaat zat in een hoes, was niet gevallen en had geen klappen te verduren gekregen. De scheuren ontstonden dan ook helemaal zonder provocatie, vanzelf en spontaan.(klik op de afbeelding voor een grotere versie)

De gebruiker is naar de Apple Store in het Franse Lyon gegaan, wacht op dit moment op een vervangende iPad Pro, want die was op dat moment daar even niet op voorraad, mogelijk was die helemaal uitverkocht. Ondertussen komen er steeds meer haarscheurtjes bij, bij deze iPad Pro is dus tijdens de fabricage echt wat mis gegaan.

Het gaat hier, voor zover op dit moment bekend, om een uitzondering, er zijn geen andere gevallen bekend. Mocht dit met jouw hagelnieuwe iPad Pro ook gebeuren, dan raden we je aan om zo snel mogelijk contact op te nemen met Apple, waarbij dit artikel mogelijk helpt om je punt duidelijk te maken.