Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

Angry Birds voor iPhone en iPad voor het eerst gratis

001

Bijna iedereen die van gamen houdt heeft het waarschijnlijk allang gespeeld: Angry Birds. Deze game was één van de titels die mede voor de opkomst van de iOS App Store heeft gezorgd. Het is zo populair dat er niet alleen heel erg veel vervolgen op kwamen, maar dat er zelfs ook een speelfilm over is gemaakt.

Ben je niet zo'n gamer, heb je Angry Birds tot nu toe gemist, maar ben je wel nieuwsgierig wat het gedoe allemaal over gaat? Dan kan je in de video met de gameplay van Angry Birds hieronder zien. Dit is trouwens Angry Birds 2, maar de essentie van deze game is eigenlijk in alle versies min of meer dezelfde.

Maar je hoeft eigenlijk helemaal niet meer naar de video te kijken, want het originele Angry Birds (versie 6.1) is op dit moment helemaal gratis, en hieronder vind je de links, zowel voor de iPhone als de iPad (de HD versie). Voor beide moet je trouwens minimaal iOS 6.0 op je iDevice hebben staan.


Angry Birds (normaal gesproken 99 cent).

Angry Birds HD (normaal gesproken € 2,99)

Nieuw: Razer MechaniCal Keyboard Case for iPad Pro

002

Het bedrijf Razer is onder andere bekend door de uitstekende accessoires voor gaming die het bedrijf maakt, waaronder muizen, koptelefoons en toetsenborden.

Ook dit keer hebben ze weer een toetsenbord gemaakt, maar dit keer voor een 'serieuzer' device: de 12,9-inch iPad Pro. Op de pagina waarop Razer dit nieuwe toetsenbord laat zien is ook te zien dat er meerdere technische hoogstandjes in dit toetsenbord verwerkt zijn.Zo hebben ze een nieuw mechanisme ontwikkeld voor de toetsjes, en claimen dat dit de eerste "low-profile mechanical switch" is:


All New Razer Ultra-Low-Profile Mechanical Switches

This revolutionary technology with slim chiclet keycaps raises the bar for ultra-mobile keyboards. Featuring optimized actuation and reset points and an actuation force of 70g, the world's first low-profile mechanical switch delivers the exact same performance and feel as a full-fledged mechanical keyboard.
Met andere woorden, met dit toetsenbord zou het net zo goed typen moeten zijn als met een 'standaard' toetsenbord, terwijl het toch héél erg dun is, en je hebt er maar weinig kracht voor nodig.Opvallend is dat er door Razer bij dit toetsenbord gekozen is voor Bluetooth voor de verbinding met de iPad Pro. Apple zelf gebruikt de Smart Connector voor hun Smart Keyboard, en diezelfde connector wordt ook door Logitech gebruikt voor hun Create toetsenbord.Dat betekent dat de stroomvoorziening van de batterij in het toetsenbord zelf moet komen. Die batterij van dit toetsenbord van Razer zou het 10 uur lang moeten kunnen volhouden als je de verlichte toetsen gebruikt, als je dat niet doet gaat het veel langer mee: maar liefst 600 uur.met dank aan forumlid 'VwVanFan', die als eerste dit nieuws meldde