Vul hieronder je gebruikernaam en wachtwoord in.

De eerste foto's van de iPad Air 2?

003

We hebben al heel erg veel foto’s van de iPhone 6 voorbij zien komen, maar de opvolger van de iPad Air heeft nog niet veel aandacht gekregen. Daarom hieronder tien foto’s van wat een prototype van de iPad Air 2 zou moeten zijn, waarbij het meest opvallende waarschijnlijk is dat er geen Mute-knop meer op zit.

Video's van de nieuwe iPhones en iPad Air 2

001

De geruchten, dummies en mockups van zowel de verschillende modellen van de nieuwe iPhone slaan ons op dit moment om de oren. Daarbij zien we ondertussen ook steeds meer mockups van, en geruchten over, de tweede generatie van de iPad Air.

Op MacFreak besteden we geen aandacht aan ieder gerucht, anders zou er geen tijd voor ander nieuws meer zijn en worden we waarschijnlijk allemaal snel moe van die eindeloze geruchtenstroom. Maar nu kwamen we twee filmpjes tegen die allebei erin slagen om zo'n beetje alle geruchten van dit moment helder en duidelijk over te brengen, dus plaatsen we die hieronder zodat iedereen weer snel helemaal bij is.

Maar de rest van de week even geen geruchten meer over iPhones en iPads, dat beloven we (behalve als er echt iets spectaculairs te melden zou zijn).