https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTV_2010.png
Hoewel Apple er officieel nog niets over naar buiten gebracht heeft, is naar buiten gekomen dat het bedrijf contact heeft opgenomen met sommige klanten om hen te laten weten dat er een onderdeel van hun nieuwe Apple TV mogelijk niet goed is en dat ze een vervangend model van Apple krijgen.

Kennelijk gaat het om een klein aantal en weet Apple de mensen zelf te bereiken, de klanten waar het om gaat krijgen meteen een ander model toegestuurd.

Veel klanten hadden zelf nog helemaal niet gemerkt dat er iets verkeerd was aan hun Apple TV, kennelijk is Apple snel in actie gekomen voordat er bij veel mensen klachten ontstonden.

Omdat Apple...
13 augustus 2015 - 09:31

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/HTC_logo.gif
De ondertitel van HTC was lang "quietly brilliant", maar nu even niet. Want het aandeel van dit bedrijf is zo dramatisch gekelderd dat de waarde van het bedrijf nu minder is dan wat het bedrijf zelf in kas heeft. Met andere woorden, aandeelhouders geloven niet meer in het bedrijf en vinden eigenlijk dat het niets meer waard is.

Een duidelijke illustratie van hoe snel het kan gaan in de mobiele sector, want vier jaar geleden kwamen we HTC nog tegen in de lijstjes van de beste Android telefoons, bijvoorbeeld hier....
11 augustus 2015 - 11:28

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/EnergySaver-icoon.jpg
Op Kickstarter is een nieuw project te vinden waar meerdere bekende mensen uit de tech-wereld kennelijk in geloven, want onder andere Apple's CEO Tim Cook en Alphabet's executive chairman Eric Schmidt hebben er al in geïnvesteerd.

En ook op Kickstarter wordt er duidelijk in geloofd, want met nog 30 dagen te gaan staat de teller al bijna drie keer boven de 100.000 dollar die ze graag voor dit project wilden ophalen (alleen al tijdens het schrijven van dit nieuwsbericht ging het bedrag van 275.000 naar 290.000 dollar).

Het gaat hierbij om de Nebia douche, een douche die tien keer zo'n groot oppervlak weet te ...
11 augustus 2015 - 18:01

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPod-nano-7e-generatie-icoon.jpg
Het gebeurt niet vaak dat er software updates voorbij komen voor de iPods die niet op iOS draaien, maar dit keer heeft Apple er toch eentje klaarstaan. Deze is voor de iPod nano van de 7e generatie, het versienummer is v1.0.4.

Wat deze update aanpast is niet bekend, Apple heeft hier jammer genoeg helemaal niets over naar buiten gebracht.

Als je deze update op jouw iPod wilt zetten dan zal je die met een computer met iTunes moeten verbinden, er is geen andere manier om deze update op jouw iPod te krijgen.

De iPod nano kreeg recent (op 15 juli) een update, maar daarbij ging het alleen maar om het uiterlijk. Want er kwamen toen drie nieuwe kleuren bij: goud, blauw en roze.

[url=http://www...
13 augustus 2015 - 09:17

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppStore_icoon.jpg
Als je Goat Simulator nog niet kent dan is het tijd om daar wel kennis mee te maken. Tenminste, als je van games houdt die minstens even maf zijn als dat de uitvoering uitstekend is.

Dat de kwaliteit van Goat Simulator goed is kan je ook zien doordat IGN Entertainment het gekozen heeft als game van de maand, en dat betekent ook meteen dat het op dit moment gratis binnen te halen is.

Om dat te doen moet je even naar deze pagina gaan, daar op de rode knop met "GET FREE GAME" onderaan klikken. Als je dat doet dan krijg je een code te zien waarmee je deze game in de App Store gratis kan krijgen. Even op die code klikken, je wordt dan automatisch naar de A...
13 augustus 2015 - 08:40

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Maps-icoon-iOS7.jpg
Apple heeft weer een heleboel Flyover locaties in de Kaarten-app toegevoegd, het goede nieuws voor ons is dat Rotterdam er dit keer ook bij zit. Flyover betekent dat je een stad in de Kaarten-app van boven kunt bekijken in een foto-realistische weergave.

Je kan deze beelden van alle kanten bekijken, inzoomen en nog veel meer. De steden die nu toegevoegd zijn vind je hieronder allemaal op een rij:
Citaat


- Graz, Oostenrijk
- Aarhus, Denemarken
- Rotterdam, Nederland
- Bobbio, Italië
- Turijn, Italië
- Budapest, Hongarije
- Cádiz, Spanje
- Chenonxeaux, Frankrijk
- Dijon, Frankrijk
- Millau, Frankrijk
- Nice, Frankrijk
- Straatsburg, Frankrijk
- Omaha Beach, VS
- Ensenada,
...
12 augustus 2015 - 13:00

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/BundleHunt-logo-icoon.jpg
BundleHunt heeft weer een pakket van software bij elkaar gekregen waarmee je veel geld kunt besparen, tenminste, als er meerdere apps bij zitten die je goed kunt gebruiken. Als je ze allemaal optelt zou deze collectie normaal gesproken 554 dollar kosten, maar voor deze bundel hoef je maar $ 39,99 neer te tellen.

Het belangrijkste van zo'n bundel zijn natuurlijk de apps, daarom hier de complete lijst, inclusief video's (behalve bij DiscLabel, want daar was geen video van te vinden).

...
12 augustus 2015 - 14:52

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/Google_Logo.jpg
Google is begonnen met een bijzondere stoelendans: het bedrijf heeft een nieuw sub-bedrijf (subsidiary) opgericht dat uiteindelijk het hoofdbedrijf zal worden, waar Google dan op zijn beurt weer een sub-bedrijf van zal worden.

In de praktijk zal er waarschijnlijk niet zoveel veranderen, het lijkt erop dat Google deze corporate stoelendans vooral heeft ingezet om klaar zijn voor de toekomst met als prettige bijkomstigheid dat Sundar Pichai zich voortaan ook CEO mag noemen, terwijl hij hetzelfde blijft doen (daarover doen trouwens ook allerlei theorieën de ronde, bijvoorbeeld deze).

Wil je graag weten hoe Google dit a...
11 augustus 2015 - 12:04

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone6-en-6Plus-icoon.jpg
Lorenzo Franceschi-Bicchierai is degene die bij de site Motherboard alles verslaat over veiligheid, en hij is een verklaarde hater van de dingen die Apple maakt sinds zijn tienerjaren.

De reden die hij daarvoor geeft is dat hij nooit hield van de manier waarop Apple hem software door de strot probeerde te duwen (bijvoorbeeld iTunes), de manier waarop Apple van alles wil controleren en de overdreven hysterie van de 'Apple-fanboys'.
Citaat


I've been antagonistic with Apple products ever since I was a teenager, when Apple used to try to shove its apps down my throat (cough iTunes cough) whenever I just wanted to watch a movie trailer on Quicktime. I never liked Apple's walled garden and "we-control-ever
...
10 augustus 2015 - 15:35

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/MacPro.jpg
Dat de 'oude' Mac Pro nog steeds prima mee kan zien we keer op keer in de benchmarks. Er zitten in de nieuwe Mac Pro wel veel nieuwe en erg snelle componenten, maar ook in de oudere kan je natuurlijk SSD zetten of er een nieuwe en snelle videokaart in plaatsen.

Dat laatste zorgt vaak voor spectaculaire verbeteringen, vooral omdat programma's door de jaren heen ook steeds meer de videokaart zijn gaan gebruiken.

Bij Bare Feats hebben ze nu een aantal high-end videokaarten getest, en daarbij komt de NVIDIA GeForce GTX 980 erg ...
4 februari 2015 - 16:26

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/gerucht.gif
Hoewel er nog helemaal niets definitief is gonst het van de geruchten rond de muziekindustrie, en vooral over de digitale distributie daarvan. Tien dagen geleden kon je op MacFreak in dit nieuwsbericht al lezen dat zowel de Federal Trade Commission, het Department of Justice in de VS en de Europese Unie allemaal een onderzoek naar Apple's invloed op dit proces zijn gestart.

Want Apple zou zijn positie gebruiken om de druk op te voeren bij de labels om de gratis optie te laten vervallen.

Twee grote labels, Universal Music Group en Sony Music Entertainment, [url=http://www.digitalmusicnews.com/permalink/2015/05/14/spotify-may-cu...
16 mei 2015 - 11:45

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleStore-app-icoon.jpg
Ook deze maand geeft Apple weer een gratis app weg via de eigen Apple Store app. Dit keer is dat AirPano Travel Book, een schitterend uitgevoerde app waarmee je veel prachtige plekken in mooie panoramafoto's kunt bekijken alsof je er overheen vliegt.

Zowel de uitvoering van de app zelf als de foto's erin zijn van hoog niveau, het is dan ook echt een aanrader.Om deze gratis app op jouw iPhone, [url=http://aos.prf.hn/click/camref:ihYZ/destination:http://st...
11 augustus 2015 - 11:23

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppStore_icoon.jpg
Ben je gek op 3D en zou je graag 3D elementen aan je foto's willen toevoegen? Dan is de app Matter voor jou de moeite waard.

Want met deze app kan je precies dat doen, en het is op dit moment de gratis app van de week bij Apple. Je hoeft er nu dan ook niet de € 1,99 voor te betalen die deze app normaal gesproken kost, maar je kan deze app nu gratis downloaden in de iOS App Store.

Hieronder kan je een demo van deze app zien, alleen is die in het Spaans. Maar de verteller spreekt duidelijk, en het verhaal is dat eigenlijk ook wel. In deze a...
11 augustus 2015 - 11:30

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/gerucht.gif
Volgens John Paczkowski van de site BuzzFeed zal Apple in de week van 7 september een event gaan houden, waarbij de iPhone centraal zal staan, waarschijnlijk zal dat op woensdag 9 september zijn. Meer daarover is hier te lezen.

De verwachting is dat we daar de snellere iPhone 6s en 6s Plus zullen gaan zien, en dat die een scherm met Force Touch zullen krijgen, een verbeterde camera en waarschijnlijk een snellere en energiezuinigere chip voor de draadloze communicatie.

[img]http://ak-hdl.buz...
10 augustus 2015 - 15:54

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/FlashPlayer.jpg
Gisteren kon je hier op MacFreak al lezen dat Flash onder vuur ligt van twee kanten, zowel van kwaadwillende hackers als veiligheidsexperts. In dat nieuwsbericht kan je ook lezen wat de mogelijke opties zijn.

Omdat de huidige versie van Flash onveilig is, terwijl Adobe daar nog geen oplossing voor heeft hebben ze bij Mozilla, de makers van Firefox, besloten om Flash helemaal uit te zetten in de nieuwe versie van Firefox.
Citaat


Flash Player Plugin 18.0.0.203 (click-to-play) has been blocked for your protection.

Why was it blocked?

O
...
15 juli 2015 - 08:34
Pagina: Vorige 1 ... 259 260 261 [262] 263 264 265 ... 284 Volgende