Probleem met Apple Music
9 februari 2024 - 09:11   
geplaatst door: catmen
Hallo, is er wat aan de hand met Apple musik of weer iets dat ik niet begrijp, ik heb een maand abonnement op Apple muziek, ik heb eens voor de gelegenheid een album slaap muziek gedownload om s'avonds ontspannen in te slapen, bij het bekijken van mijn bibliotheek blijkt dat ik zo' 70 à 80 albums heb gedownload met slaap, ontspannings, rustgevende en "mambo jambo" muziek, dat is te gek voor woorden, dat deed ik dus niet!

Ik ben al zo' 30 minuten bezig met die uit mijn bibliotheek te verwijderen en de downloads ook, en er staan nog een pak in de bibliotheek, hoe kan dat? Ik download toch zoveel albums niet! (80) Mogelijk is er weer een instelling veranderd na een update, zelf ken ik er niet veel van maar het werkt wel op mijn zenuwen dat er dingen gebeuren zonder mijn weet. Werkt spotify wat overzichtelijker? Want dan is dat een optie.,
Probleem met Apple Music
9 februari 2024 - 10:30    reactie #1
geplaatst door: nnsa
Waarom zou je Album(s) downloaden, als je die muziek ook kan streamen ?

Wat er is gebeurd, is zo moeilijk te achterhalen, maar zeker niet de ‘standaard’ manier.

https://www.macworld.com/article/225687/apple-music-faq-plans-prices-features.html
Probleem met Apple Music
9 februari 2024 - 11:01    reactie #2
geplaatst door: catmen
Streamen loopt om éèn of andere reden niet zo vlot, als wij in de tuin zijn (in de zomer) met mijn iPhone SE en de Bose revolve dan onderbreekt vrij regelmatig het afspelen in die mate dat ik dan met een kabeltje  verbinding aanbreng tussen de Bose en de iPhone, maar dan nog, heeft de iPhone SE niet zo,n goede verbinding om te streamen, als de muziek op de iPhone staat valt het stream probleem al weg, hetzelfde wanneer ik met mijn vriend telefoneer valt, regelmatig de verbinding weg en moet ik soms buiten gaan staan maar ik kan me er niet meer druk over maken, mogelijk ligt het wel aan zijn iPhone of abonnement, ik ben oud en gebruik de iphone niet voor werk en dergelijke, ik ga er maar van uit dat het allemaal wat moeilijk om te begrijpen word voor mij.
Alles moet digitaal tegenwoordig maar als er eens een paar uur geen wifi is, hoor je nadien dat ze er aan het werken waren in de wijk, dan kunnen ze dat blijkbaar ook niet laten weten via digitale weg bvb.
Probleem met Apple Music
9 februari 2024 - 11:09    reactie #3
geplaatst door: Ziegler
Hè toch. Wat een gedoe allemaal.
Apple Music zal toch niet spontaan muziek downloaden. Je zal toch wel ergens op geklikt hebben.
Probleem met Apple Music
9 februari 2024 - 11:47    reactie #4
geplaatst door: catmen
Ja, soms vraag ik me af waarom dat bij jullie allemaal zo perfect blijft werken, en ja, mogelijk heb ik misschien  wel 70 of 80 maal ergens op gedrukt dat ik zoveel albums op de iphone  had staan, enfin intussen de downloads verwijderd en uit de bibliotheek weg gedaan. Bovendien is het mij gaan dagen dat ik (althans bewust)  zo weinig muziek download dat het vermoedelijk véél goedkoper is om per download te betalen ipv een abbo te hebben.