LG WK7 koppelen Google home
22 december 2023 - 20:10   
geplaatst door: MacFreak-fan
Op mijn iPad staat google home in verbinding met een LG WK7 bluetooth speaker, werkt goed!

Nu wil ik een 2e LG WK7 aan google home toevoegen (met andere naam) en samen afspelen. De koppeling van de 2e speaker lukt wel. Door een groep te maken in de kamer van google home. Daar staan beide speakers in.

Nu kan ik ze apart van elkaar wel kiezen maar ik kan nergens vinden hoe ze beide tegelijk spelen.
Weet iemand hoe dat synchroon kan spelen?

Hoeft geen stereo te worden gewoon 2x mono
LG WK7 koppelen Google home
22 december 2023 - 20:37    reactie #1
geplaatst door: Ziegler
Ik ken het systeem niet, maar ik verwacht niet dat je invloed hebt op de synchronisatie. Of het loopt synchroon of niet.
LG WK7 koppelen Google home
23 december 2023 - 08:52    reactie #2
geplaatst door: orange
Ze staan ook echt in een 'speaker-groep'?

B.t.w. zijn 'slimme speakers' het slechtste idee ooit.
Zoveel gedonder daarmee.

Het lijkt erop dat de 'cast'-versie te oud is en geen updates meer krijgt van LG.
Dus waarschijnlijk ben je de l'l, en werkt het gewoon niet (meer),.

https://www.googlenestcommunity.com/t5/Speakers-and-Displays/LG-speakers-have-lost-functionality-and-integration/m-p/97222

Doordat er geen update meer komt is dit meestal het resultaat:

Citaat
Casting to a home group only casts music to the Google branded speakers and nothing goes to the LG one at all unless I cast to it individually.

Ik heb hier een hele mooie LG speaker staan met mega veel functies. Waarvan ze het een goed idee vonden dat via een app te regelen. En uiteraard is LG de ondersteuning gestopt, werkt die app niet meer en is de helft van de functionaliteit van de speaker fucked.

Nu heb ik dat ding gratis gekregen, dus is het geen groot probleem (aux-in to the rescue), maar het geeft wel aan dat sommige dingen gewoon NIET smart moeten zijn. De speakers in mijn woonkamer zijn waarschijnlijk al een jaartje of dertig oud, en blijven nog wel een jaartje of dertig werken. Zonder app, zonder cast-functie, zonder afhankelijk te zijn van de server van een fabrikant die er na twee jaar geen zin meer in heeft.

Achter de versterker die ze van geluid voorziet ligt een Airport Express van 10 euro. Doet die het ooit niet meer, dan kan die worden vervangen door iets moderners. Maar die speakers en versterker werken dan nog steeds.
Sinds 12-01-1963.
Hobby > Music in Motion: www.drumcorpsinprogress.nl