iserror.log
11 maart 2003 - 10:03   
geplaatst door: SergeL
iserror.log

Dit filetje wordt zo nu en dan eens op m'n schijf gezet. Iemand enig idee waar dit vandaan komt en wat de bedoeling ervan is?

In Word laat het gigantische getallenreeksen zien en komen termen als; Seed point, Seed information en User path veelvuldig voor  :blink:

Animal triste post coitum
iserror.log
11 maart 2003 - 10:16    reactie #1
geplaatst door: drib
Heb je soms P2P programma's geïnstalleerd? Zo ja, welke en waar bevinden die zich (applicatie + downloadfolder).
Waar precies wordt iserror.log geplaatst?
iserror.log
11 maart 2003 - 11:02    reactie #2
geplaatst door: SergeL
Ik heb inderdaad ook het vermoeden dat het iets met internet te maken heeft. Ik heb Carracho geinstalleerd maar dit is geen P2P. Sinds een paar maanden gebruik ik ook sporadisch wel eens Limewire, maar daar heeft het niks mee te maken omdat die iserror.log al meer dan een jaar op m'n schijf verschijnt. Carracho en Limewire staan in een aangemaakte map tussen de App.OS9 map en de systeemmap in. De download folder staat op de desktop. Alles staat op 1 schijf, geen partities.  

De file wordt gewoon op m'n HD geplaatst, tussen de apps en de systeemmap in.

Animal triste post coitum
iserror.log
11 maart 2003 - 11:58    reactie #3
geplaatst door: drib
Dus als ik het goed begrijp heb je een map aangemaakt direct op de harde schijf (niet in je applicaties folder) en verschijnt het bestand een map hoger (dus op je harde schijf).

Dit is typisch voor P2P programma's en andere internet programma's zoals carracho en KDX. Probeer de 2 programma's eens een map dieper te steken, dus maak een nieuwe map aan in je bestaande map en verplaats de 2 programma's daar naar toe. Als het bestand iserror.log nu in de map komt waar vroeger je Carracho in stond mag je er zeker van zijn dat het Carracho het probleem is. In dat geval moet je eens aan de settings van Carracho sleutelen en/of een update installeren.

Verwijder regelmatig iserror.log als je dat nog niet gedaan hebt want ik ken gevallen waain dat bestand(je) uitgroeide tot 40GB  :crazy:

iserror.log
11 maart 2003 - 14:58    reactie #4
geplaatst door: SergeL
"Dus als ik het goed begrijp heb je een map aangemaakt direct op de harde schijf (niet in je applicaties folder) en verschijnt het bestand een map hoger (dus op je harde schijf)."

Ja, dat klopt.

Het zou goed kunnen dat Carracho de oorzaak is, echter daar valt weinig aan te sleutelen aan die settings, dat is allemaal redelijk straight foreward. Wat betreft updates; sinds ik mij kan herinneren dat ik voor het eerst dat .log file kreeg (zeker een jaar geleden) zijn er toch wel een update of 3/4 geweest van dat programma, dus daar kan het ook niet aan liggen.

Ik ben er echter ook wel benieuwd naar wat deze file is en doet. Je zei net dat je hem wel eens heb zien uitgroeien tot  40Gb- is dat dan een opeenstapeling/ wordt ipv een nieuwe aan te maken, de oude uitgebreid? Ik mieter 'm zelf altijd meteen i/d prullebak.

Animal triste post coitum
iserror.log
13 maart 2003 - 09:14    reactie #5
geplaatst door: SergeL
Ff weer actueel maken. Iemand??
Animal triste post coitum