Censuur op MacFreak?
14 november 2021 - 18:01    reactie #25
geplaatst door: sluisje
@puk, zo kan het inderdaad gegaan zijn, of niet. In mijn optiek zeker geen reden om een draadje als dit op te starten en zo een discussie over de moderatie alhier uit te lokken.

Wanneer jou de moderatie niet bevalt heb je de mogelijkheid van een PM om nadere uitleg te vragen, maar die wil je niet gebruiken. Ik heb geen idee waarom niet, maar dat is jouw keuze. Dan moet je nu niet de vermoorde onschuld spelen.
Censuur op MacFreak?
14 november 2021 - 18:03    reactie #26
geplaatst door: okkehel
De simpelste en meest doelstreffende reactie op een te hoge vraagprijs: niet kopen. Verder: een vraag- en aanbod site is wat het is: je biedt iets aan voor een prijs en je koopt het voor een prijs. Discussies over vraagprijzen kunnen beter elders gevoerd worden. Dan blijft een vraag- en aanbod site wat het is.
Censuur op MacFreak?
14 november 2021 - 18:06    reactie #27
geplaatst door: puk1980
Wanneer jou de moderatie niet bevalt heb je de mogelijkheid van een PM om nadere uitleg te vragen, maar die wil je niet gebruiken. Ik heb geen idee waarom niet, maar dat is jouw keuze.
Dat heb ik je al eerder uitgelegd (#8). Ga ik niet nog een keer doen.
Certified Terminal Guru.
Censuur op MacFreak?
14 november 2021 - 18:07    reactie #28
geplaatst door: HEXDIY
Heren, laat ons hier op dit mooie forum niet onnodig kibbelen!
De mogelijkheid tot reageren in het "tweedehands aangeboden" subforum heeft me al vele mooie contacten opgeleverd. De laatste met forumlid Flix. Bedankt, trouwens, Flix, je pakje is terecht!

Bovendien zie ik de laatste jaren in dat subforum hoegenaamd geen aanstootgevende of onhoffelijke reacties; wat is dan eigenlijk het probleem?  :shakehands:
If it ain't broke, don't fix it! Recycle the planet, we're gonna need it! Think different, think twice, Apple!
M1 is a success! Please do not forget Mac OS.
Censuur op MacFreak?
14 november 2021 - 18:08    reactie #29
geplaatst door: puk1980
Dan blijft een vraag- en aanbod site wat het is.
In mijn optiek is MacFreak een ander soort website dan Marktplaats.

Maar daar kunnen we uiteraard in mening over verschillen. :smile:
Certified Terminal Guru.
Censuur op MacFreak?
14 november 2021 - 18:42    reactie #30
geplaatst door: sluisje
Dat heb ik je al eerder uitgelegd (#8). Ga ik niet nog een keer doen.

Je moet niet op het forum gaan discussieren of je het wel of niet eens bent met de moderatie. De moderatie is bij mijn weten op geen enkele site een punt ter discussie, waarom zou dat hier dan wel zo moeten zijn?

 
Censuur op MacFreak?
14 november 2021 - 19:01    reactie #31
geplaatst door: boiing
Je moet dit, je moet dat: zullen we de discussie beperken tot waar het eigenlijk om gaat? Namelijk hoe we om moeten gaan op dit forum met reacties onder tweedehands draadjes. Zelfs de moderator volgt die discussie zei hij :wink:.

Ik stelde je nog een vraag daarover sluisje, wat als zoiets in een café-draadje wordt besproken, mag dat? Misschien kun je daar op antwoorden. En accepteren dat we verschillende meningen hebben, kan dat?

(Dank voor de uitleg puk1980, ik vermoedde al dat het ongeveer zo is gegaan)
Censuur op MacFreak?
14 november 2021 - 19:02    reactie #32
geplaatst door: het ModeratorTeam
Op zich is de vraagstelling terecht, de uitleg is in ieder geval duidelijk: iemand er op wijzen wat jij van de prijs vindt mag je in een één-op-één gesprekje doen. Als koper heb je onderzoeksplicht, dit kun je ook toepassen op de prijs die men vraagt. Ben je het er niet mee eens dan kun je onderhandelen met de verkoper. Dit doe je niet publiek, op geen enkele vraag en aanbod website.

Het meeste is wel gezegd over moderatie en de reden waarom de "aangeboden" advertenties niet open staan/stonden voor reacties. Daarom gaat dit draadje nu dicht, voordat het verder ontspoort en uit z'n verband wordt gerukt.
met vriendelijke groet, het ModeratorTeam
Censuur op MacFreak?
15 november 2021 - 07:48    reactie #33
geplaatst door: Robert
Compromis: een cafédraadje 'commentaar op MF tweedehandsprijzen'? Dan kunnen uitwassen zoals deze toch besproken worden :smile:.
Is bij deze aangemaakt.
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Word donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.