geplaatst door: Vigotje
Ik dacht eerst dat ik spoken zag maar toen gebeurde het weer. Ik heb wel eens 2 schermpjes over elkaar open staan. In dit geval Chrome en Discord en nu zag ik ineens een wit blokje flashen in mijn discord schermpje met zwarte achtergrond. Toen ik dacht van zag ik dat nou goed gebeurde het nog een keer. Ik heb al wat rond gegoogled en kom alleen glitches enzo tegen van het hele scherm maar niet gewoon 1 blokje.

Wat kan het zijn? Het gebeurde net en vanmorgen. Nu verscheen het blokje 3x op dezelfde plek maar vanmorgen was de plek 1x anders.

Ik ga mijn M1 Imac maar eens opnieuw opstarten en het goed in de gaten houden. Van de activiteitenweergave wordt ik ook niet wijzer maar weet niet wat het is dus geen idee waar ik op moet letten.
Raar probleem met beeldscherm. Wat is dit?
5 mei 2022 - 20:39    reactie #1
geplaatst door: nnsa
Raar probleem met beeldscherm. Wat is dit?
5 mei 2022 - 20:47    reactie #2
geplaatst door: Vigotje
Het is maar een blok, meer een rechthoek en een stuk groter dan dat. Het verscheen 3x kort achter elkaar en toen verdween het weer tot net dus.

Dus ik denk niet dat het hetzelfde probleem is, tenminste daar lijkt het niet op. Ik ga even kijken of ik op youtube iets vergelijkbaars kan vinden.

Edit: kon op YouTube niks vergelijkbaars vinden om het probleem beter uit te leggen.
Bewerkt: 5 mei 2022 - 21:00 door Vigotje
Raar probleem met beeldscherm. Wat is dit?
8 mei 2022 - 11:55    reactie #3
geplaatst door: GeorgeM
Is het te zien als je een schermafbeelding maakt met Command-Shift-3?

En als dat niet het geval is, kan je dan een foto ervan maken en hier plaatsen?
Raar probleem met beeldscherm. Wat is dit?
11 mei 2022 - 21:29    reactie #4
geplaatst door: Vigotje
Ik had het net weer en voordat ik er een schermafbeelding van kon maken was het weer weg. Het gebeurd zo'n 3-4 keer en dan is alles weer normaal. Het gebeurd niet altijd, ik denk dat het me nu pas 3-4 keer is overkomen.
Heb nu wel een vermoeden dat het wellicht aan Chrome ligt want op mijn telefoon, Android, flitst Chrome soms ook nu maar dan niet met 1 blokje/ Maar dat kan ik dus niet met zekerheid zeggen.
Raar probleem met beeldscherm. Wat is dit?
12 mei 2022 - 07:36    reactie #5
geplaatst door: Photocell
Is het alleen als je een bepaalt programma hebt openstaan of bij alles?
Teveel om hier op te noemen