Ik heb een 3gs. Die sync ik thuis met mijn Imac. Ik heb ook een macbook. Ik heb in februari twee keer gehad (in het buitenland) dat mijn iphone ineens helemaal leeg was. Alsof hij nieuw was zeg maar. Ik heb hem toen weer geactiveerd met mijn macbook en een week later thuis weer gerestored.

Ik was nogal onthand deze twee keer want ik was dus alles kwijt. Ook mijn contacten. Hoe kan ik met twee macs (imac en macbook) syncen? Ik ben niet geinteresseerd in de muziek die er op staat. Het gaat er mij alleen maar om dat ik in geval van nood mij Iphone kan herstellen op vakantie (alleen contacten en apps herstellen is dus genoeg).

Ik heb deze vraag ook gesteld op iphoneclub.nl (al twee keer) maar daar geen enkele reactie. Wellicht hier meer geluk?

geplaatst door: Kogel
iPhone mogelijkheid om te herstellen vanaf andere Mac
reactie #1 geplaatst: 6 juni 2010 - 22:43
Door de MacBook te authoriseren zodat je ook daar de Apps vanuit je Apple ID kan downloaden en de contacten bv. via MobileMe te laten lopen. Dan kan het eigenlijk niet fout gaan.
geplaatst door: Godfather
Mac Pro '08 - iPad 16GB - iPhone 6 - Next Gen MB Pro
iPhone mogelijkheid om te herstellen vanaf andere Mac
reactie #2 geplaatst: 6 juni 2010 - 22:44

De contacten sync ik met MobileMe( voorkeuren, bookmarks etc trouwens ook), voor de apps lijkt me dat een programma als Chronosync je veel ellende kan besparen. Gewoon zorgen dat de iMac en de Macbook altijd synchroon lopen.
Je hoeft trouwens niet per se MobileMe aan te schaffen. Je zou beide dingen ook met Chronosync kunnen doen....

Trouwens: Back to my Mac zou je toch ook kunnen helpen?

Verder: het lijkt me vreemd dat als de accu op is je hem opnieuw moet activeren..Weet je zeker dat er niets anders aan de hand is met je iPhone?

Psychomac

geplaatst door: PSYCHOMAC
iMac 2007 20", iMac 27", iMac 21", 10x iMac G3 , 2x iMac G4, 1x iMac G5 ,2xPM dual 1.8 en dual 2.0 G5; 2x MacPro ;15/17/23inch Display(alu en model ervoor), powerbook 12/15/27inch,  Apple TV, 2xApple Cube/17 "ADC Scherm, PM G4 QuickSilver, en verder nog veel te veel om op te noemen. Een verzamelaar dus!
iPhone mogelijkheid om te herstellen vanaf andere Mac
reactie #3 geplaatst: 8 juni 2010 - 20:57
chronosync ga ik proberen. Ik heb geen mobileme en dat vind ik een beetje duur alleen hiervoor. Ik wil dat wel maar dan wil ik mijn eigen domein ook kunnen linken. Net als bij google.

Ik heb het niet over een accu gehad. En ja er moest iest anders aan de hand zijn. Ik heb het echter nu al 4 maanden niet meer maar voor de zekerheid.
Gewoon synchroniseren op 2 macs kan dus niet?

EDIT
Leeg bedoel ik dat alles weg is.
Chronosync is om twee computers gelijk te houden. dat hoeft niet. Ik wil alleen maar mijn Iphone kunnen syncen.

(Bewerkt door Kogel om 21:00, 8-06-2010)

geplaatst door: Kogel