NPO verbetert zijn app en ook op AppleTV
5 april 2024 - 14:32    reactie #25
geplaatst door: MacFrankie
@iSan, Ziegler

Even over de discussie over tv's en leeftijden.

Ik heb een Samsung tv uit 2008 (met Tizen, apps doen het al lang niet meer) op de slaapkamer. Deze wordt nog geregeld gebruikt met een Apple TV 4 (aka Apple TV HD). En daar zie je meteen het grote voordeel van een Apple TV: zelfs met deze 9 jaar oude Apple TV kun je meer dan met jongere Tizen of WebOS tv's!

Zoals ik in een eerdere post al zei dat ik de internet provider los wil koppelen van de content provider, zo wil ik het scherm graag loskoppelen van het smart tv deel.

Om even terug te komen op mijn "antieke" tv uit 2008: het beeld is prima (ok, de grotere en nieuwere tv in de woonkamer is veel beter), en dankzij een Apple TV is-ie met z'n 16 jaar nog steeds te gebruiken!

Conclusie: qua beeld (en misschien geluid) kan een tv tegenwoordig nog steeds 15-20 jaar mee, dus gebruik je tv daar ook voor, laat 'm beeld genereren! Koop een Apple TV 4K 2022 (of een Chromecast met Google TV als je wat minder met privacy hebt en reclame kunt hebben).
Op mijn werk heb ik al Windows, thuis wil ik geen systeembeheerder meer zijn!
NPO verbetert zijn app en ook op AppleTV
5 april 2024 - 14:34    reactie #26
geplaatst door: MacFrankie
MacFrankie, aangaande je punt 3. Vergeet ook niet ondertiteling. Sinds gisteren pas weer mogelijk. Toch jammer dat ze er niet gewoon wat meer eerlijk en open over zijn, in plaats van bekende dooddoeners de lucht in te schieten zoals: we werken aan nieuwe app, nog even geduld.

Er zijn ook mensen die geen Ziggo hebben, KPN of andere. Zoals ik. Ik had al bijna NLZiet abonnement genomen. Maar ik hoef al die commerciële shit niet. Alleen NPO en Wilders moeten er vanaf blijven  :hypocrite: :dozingoff:
Precies, mijn lijst was niet compleet, en het is raar (let op Ziegler, verbazing, ik maak me niet druk) dat men zich er met wat dooddoeners vanaf kan maken.
Op mijn werk heb ik al Windows, thuis wil ik geen systeembeheerder meer zijn!
NPO verbetert zijn app en ook op AppleTV
6 april 2024 - 11:20    reactie #27
geplaatst door: ICT Consultant
Live tv kijken is terug. Nu de gids nog...

Hoe ziet hun ontwikkelomgeving eruit? Er zijn grote overeenkomsten tussen iOS, iPadOS en tvOS. Het lijkt erop dat ze daar geen gebruik van maken. Ze maken het zichzelf moeilijk!
NPO verbetert zijn app en ook op AppleTV
6 april 2024 - 11:31    reactie #28
geplaatst door: Ziegler
(let op Ziegler, verbazing, ik maak me niet druk)

Ik ben me nu toch even aan het afvragen of je het toch niet gewoon lekker vindt dat ik steeds op je reageer.
Als je iets 'raar' noemt, zie ik dat niet als iemand die zich druk maakt.
Als iemand tot twee keer toe begint over zijn zuurverdiende belastingcenten (ze hebben aardig zitten kloten van mijn belastinggeld was de eerste) zie ik dat toch als 'maakt zich er druk over'.
Dat mag jij best anders zien, maar dan weet je hoe je overkomt. Of toch in ieder geval op mij.