Ervaringen met moo.com na Brexit?
15 september 2022 - 11:16   
geplaatst door: Thinksamuel
Ik heb in het verleden wel eens visitekaartjes bij Moo.com besteld die uit het VK komen. Ik vroeg mij af hoe de dienstverlening is na Brexit. Heeft iemand recent bij hen besteld?
Ervaringen met moo.com na Brexit?
15 september 2022 - 12:42    reactie #1
geplaatst door: orange
Zijn hun visitekaartjes dermate speciaal dat die nergens in Nederland gedrukt kunnen worden?
Ervaringen met moo.com na Brexit?
15 september 2022 - 22:25    reactie #2
geplaatst door: Thinksamuel
Je kan het op kleine oplage doen. De enige andere die ik ken is Vistaprint maar daar heb ik al veel negatieve ervaringen over gehoord.
Ervaringen met moo.com na Brexit?
16 september 2022 - 08:58    reactie #3
geplaatst door: orange
Vistaprint is inderdaad een rampgebied. ;)
Die ook nog eens er alles aan doen om je zoveel mogelijk extra geld uit de zak te kloppen.

Maar er zijn er heel veel in Nederland die gewoon vanaf 25 stuks of zo kunnen bedrukken.
Toen ik nog veel liet drukken kwam ik regelmatig bij drukwerkdeal.nl

Maar reclameland.nl is bijvoorbeeld ook prima.
Bewerkt: 16 september 2022 - 12:52 door orange
Ervaringen met moo.com na Brexit?
16 september 2022 - 10:32    reactie #4
geplaatst door: Dick de Roos
Let er ook op dat je over alles wat je van dat eiland hierheen laat komen, invoerrechten en/of BTW gaat betalen.
Ik heb eens iets in Ierland (de Republiek) besteld, waarbij de leverancier in het VK bleek te zetelen.
Dat heeft dus extra kosten opgeleverd want het kwam van buiten de EU.
Ervaringen met moo.com na Brexit?
16 september 2022 - 11:02    reactie #5
geplaatst door: Jakko W
Ik heb eens iets in Ierland (de Republiek) besteld, waarbij de leverancier in het VK bleek te zetelen.
Dat heeft dus extra kosten opgeleverd want het kwam van buiten de EU.
Ik dacht dat ze er vanuit Londen alles aan doen om die grens te negeren? ;)
Ervaringen met moo.com na Brexit?
16 september 2022 - 12:47    reactie #6
geplaatst door: trabant
Maar niet vanuit Brussel.
Ervaringen met moo.com na Brexit?
21 september 2022 - 18:38    reactie #7
geplaatst door: orange
Een week later, en... wederom een topicstarter die nooit meer naar zijn vraag omkijkt.