geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhoneSE2020-icoon.jpg
Apple mede dankzij de nieuwe iPhone SE beter uit deze crisis?
De meeste smartphone-makers brengen tussentijds geen nieuwe modellen uit, terwijl Apple dat nu net middenin de corona-crisis wel heeft gedaan met de nieuwe iPhone SE. Volgens de analisten van Cowen zou dat kunnen helpen om deze crisis te verzachten, in ieder geval op de korte termijn.

Bij AppleInsider hebben ze een ‘note to investors’ van deze bank in kunnen zien, voor Apple verwachten ze een daling van 5 procent, en voor het hele jaar 2020 een achteruitgang van 15 procent. Voor Samsung verwachten dezelfde analisten een achteruitgang van 9 procent in dit kwartaal, en 17 procent over het hele jaar. Hierbij gaat het natuurlijk om koffiedik kijken, vooral omdat nog niemand weet hoe snel we echt uit deze crisis zullen komen. Maar één ding lijkt wel als een paal boven water te staan, de iPhone SE had voor Apple niet op een beter moment uitgebracht kunnen worden.

https://photos5.appleinsider.com/gallery/35449-65101-cowen-iphone-shipment-forecasts-by-model-l.jpg
Apple mede dankzij de nieuwe iPhone SE beter uit deze crisis?


Citaat
With the current state of the global economy, iPhone unit supply and demand expectations could continue to fluctuate in the coming months. Foxconn's workforce has broadly recovered from the COVID-19 shutdown by the end of March, which helps the outlook on Apple's figures.

Eén ding is zeker, toen afgelopen vrijdag de mogelijkheid om de iPhone SE alvast te bestellen bij Apple live ging duurde het niet lang voordat je dit nieuwe model op zijn vroegst begin mei kon krijgen, of later. Het lijkt er dus op dat Apple met dit model ook weer een schot in de roos heeft.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPhoneSELineup2020.jpg
Apple mede dankzij de nieuwe iPhone SE beter uit deze crisis?




 #iPhoneSE
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.