geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPhone11Pro-lineup-icoon.jpg
Nieuwe iPhone-commercial zet de nachtmodus centraal
Waarschijnlijk zijn het alleen kluizenaars die niet mee hebben gekregen hoeveel de camera op de iPhone 11 verbeterd werd, toch besteedt Apple weer aandacht daaraan in een nieuwe commercial. De muziek daarin is de song van de Smashing Pumpkins.

De keuze voor die song is duidelijk niet voor niets, in deze commercial is het de nachtmodus die in het zonnetje gezet wordt. Eerst zien we een aantal voorbeelden voorbij komen waarin je kan zien hoe ontzettend veel verschil het uitmaakt als je deze modus activeert. Daarna komen er een aantal voorbeelden voorbij van erg mooie foto’s in het donker, waardoor overduidelijk wordt wat een aanwinst deze modus is voor iPhone-fotografen, de resultaten zijn beslist spectaculair te noemen.



Meer informatie over de nachtmodus, en alle camerafuncties van de iPhone 11 en iPhone 11 Pro, kan je vinden op deze pagina. De andere onderwerpen die daar voorbij komen zijn snel een video opnemen met QuickTake, meer zien met de ultragroothoekcamera, zorgen dat uw foto's en video's er perfect uitzien en nog mooiere portretfoto's maken.



 #iPhone #Commercial
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.