geplaatst door: Robert
http://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppStore_icoon.jpg
Back to Bed is Apple's Gratis App van de Week
Een kleine maand geleden hadden we hier op MacFreak al een nieuwsbericht waarin we hoog opgaven van de game Back to Bed in de App Store, en waarin je kon lezen dat die game toen voor het eerst in de aanbieding was.

Dat deze game de moeite waard is vonden ze kennelijk ook bij Apple, want Back to Bed is nu de gratis App van de Week, en dus de komende dagen gratis te downloaden in de App Store.

En Apple is de enige niet, alle publicaties zijn eigenlijk unaniem enthousiast over deze game. Zo schreef Touch Arcade "The lines are blurred between art and game. If you feel like being caught between worlds, this is the game to take the trip with." en vond Killscreen dat "Back to Bed manages to simultaneously be predictable and surprising, sleepy and lively, scary and comforting-just like any good piece of Surrealist art."

Het was dan ook de IGF Student Showcase Winner 2013 en het was één van de winnaars bij de Dutch Game Awards 2012, en was finalist en genomineerd voor nog veel meer prijzen.

Mocht je een MFI Controller hebben voor je iDevice, dan is er ook goed nieuws, want die wordt ook ondersteund.

Als je de gameplay van Back to Bed eerst wilt zien, dat kan in het filmpje hieronder.Wil je Back to Bed gratis naar binnen halen, dat kan in de App Store via deze link.
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.