Nieuwe T-Shirts voor Apple-medewerkers
7 april 2015 - 13:01   
geplaatst door: Robert
http://www.macfreak.nl/modules/news/images/Cupertino-Apple-HQ.jpg
Nieuwe T-Shirts voor Apple-medewerkers
De Apple watch komt er aan, over een week is het zover. Tenminste, in de VS, Australiƫ, Canada, China, Hong Kong en Japan en ook bij ons in de buurt: in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland.

Of het ter ere van de Apple Watch is, of dat Apple sowieso van plan was om de medewerkers nieuwe T-Shirts te geven is niet bekend. Maar wel zeker is dat de T-Shirts een veel diepere kleur blauw gaan krijgen, voortaan is het diep navy blue waarin we geholpen worden. Op dit moment trouwens nog geen polo's en T-Shirts met lange mouwen, maar die komen waarschijnlijk ook binnenkort.

http://www.iclarified.com/images/news/48256/223652/223652.jpg
Nieuwe T-Shirts voor Apple-medewerkers


Deze nieuwe T-Shirts zullen vanaf 10 april gedragen worden, natuurlijk niet toevallig de datum van de lancering van de Apple Watch.

Het lijkt duidelijk dat de hand van Angela Ahrendts, Apple's Senior Vice President of Retail and Online Stores, hier te zien is. Zij was eerder CEO van Burberry, en heeft dus veel ervaring in de modewereld.

De vraag lijkt of deze mooie stijlvolle T-Shirts in de Apple Stores even goed zichtbaar zullen zijn als de huidige. Want wat de medewerkers nu dragen helpt vaak om ze snel in de winkel te kunnen lokaliseren.Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.