Pinegrow Web Editor 2.0 met korting (Upd.)
3 april 2015 - 20:21   
geplaatst door: Robert
http://www.macfreak.nl/modules/news/images/Netwerk-icoon.jpg
Pinegrow Web Editor 2.0 met korting (Upd.)
Eerder vandaag kon je hier op MacFreak in dit nieuwsbericht lezen hoe je makkelijk mooie websites kan maken met Adobe's nieuwe app Slate. Daarbij komt trouwens ook Sway, een enigszins vergelijkbare app van Microsoft, ook voorbij.

Maar het gevaar van dat soort apps is natuurlijk dat je op den duur gaat zien dat websites uit zo'n kant-en-klaar oplossing komen. Gelukkig zijn er ook nog steeds programma's waarin je een website van de grond af zelf op kan bouwen. Zoek je daarbij een niet al te ingewikkeld wysiwyg programma, waar je zelf alles kan doen terwijl er ook dingen als HTML5 ondersteund worden dan is er niet veel keuze.

De beste twee zijn dan waarschijnlijk Macaw en Pinegrow Web Editor. Die laatste is vooral voor de gevorderde websitebouwer, die dus ook graag de code erbij wil kunnen zien. Met dat programma kan veel, sinds versie 2.0 kan je er bijvoorbeeld ook WordPress Thema's mee maken. En dat is niet alles, je kan er zelfs statische websites mee naar WordPress thema's omzetten.

Als je Pinegrow nog niet kent, dan kan je op deze pagina alles lezen en zien wat het programma kan, hieronder alvast een voorproefje.Versie 2.0 van Pinegrow Web Editor is nu net uit, en daarom geven de makers korting. Waar dit programma normaal gesproken 99 dollar kost voor een Personal License kan je het op dit moment met 14 dollar korting voor 85 dollar aanschaffen (ongeveer 78 euro). Op diezelfde pagina vind je trouwens ook de Company en Team license, met de bijbehorende prijzen.

Je kan Pinegrow trouwens 30 dagen uitproberen met een niet goed, geld terug garantie. Dus het is moeilijk om je er een buil aan te vallen.

Mocht je de korting niet spectaculair vinden, Pinegrow is een kleine software-ontwikkelaar, het bedrijf bestaat uit het echtpaar Matjaz en Ivona. Meer daarover vind je onderaan deze pagina.


Update: Vandaag is de laatste dag dat deze aanbieding nog geldig is, dus als je er gebruik van wilt maken dan is dit je laatste kans.Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
Pinegrow Web Editor 2.0 met korting (Upd.)
9 april 2015 - 08:52    reactie #1
geplaatst door: de Redactie
Er is een update bij dit nieuwsbericht gezet.