Pixelmator nu voor de helft van de prijs
2 april 2015 - 10:48   
geplaatst door: Robert
http://www.macfreak.nl/modules/news/images/MacAppStore_logo.jpg
Pixelmator nu voor de helft van de prijs
We hebben het op MacFreak al vaker over Pixelmator gehad. Het is een app voor de Mac die hard aan de weg timmert om een concurrent voor Photoshop te worden, en dat in ieder geval al is voor Photoshop Elements (wat trouwens ook in de aanbieding is, tot 15 april kan je daarop 30 procent korting krijgenen kost het nu € 82,28 incl. btw).

Maar Pixelmator is zonder korting al een stuk goedkoper dan Photoshop Elements, nu het in de aanbieding is en voor de helft te koop is het natuurlijk nog interessanter. Want normaal gesproken kost Pixelmator € 29,99, op dit moment is het te koop voor maar € 14,99 in de Mac App Store.

In de tutorial hieronder kunnen zowel de mensen die Pixelmator nog niet kennen zien wat deze app allemaal kan, en kunnen mensen die het programma al kennen waarschijnlijk nog wat opsteken. Je moet even door de nogal erg actieve stijl van de presentator heen, maar als je daaraan gewend bent is er veel te leren in deze video.Ben je op zoek naar meer tutorials voor Pixelmator, naast YouTube is de site pixelmatortutorials.net ook de moeite waard.Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.