Vanavond de "nacht van de Panther"
24 oktober 2003 - 21:57    reactie #25
geplaatst door: artiecad
We hebben hem :thumbs-up: en een nieuw muismat ook :smile:  :woot:
<><  Blij dat ik nog leef !
Vanavond de "nacht van de Panther"
24 oktober 2003 - 22:30    reactie #26
geplaatst door: Marijn
Wie heeft er inmiddels zo'n gave mok gescoord?
Safari sneller? plak in je terminal:
defaults write com.apple.Safari WebKitInitialTimedLayoutDelay 0.25
Vanavond de "nacht van de Panther"
24 oktober 2003 - 22:45    reactie #27
geplaatst door: Raf
Ik schrijf dit berichje op mijn (oude) Windows pc, maar enkel en alleen omdat mijn Macje momenteel druk bezig is met de installatie van Panther :-) Spannend!

'k Ben hem gaan halen in Easyware (Leuven) ...
Switcher sinds 07/2003
Vanavond de "nacht van de Panther"
24 oktober 2003 - 22:45    reactie #28
geplaatst door: Jules
Ik heb Panter als upgrade gedraaid over een systeem heen dat al sinds 10.0.0 (!) geen verse installatie meer heeft gezien, en alles (weliswaar met een extra reboot, na de eerste was alles vreselijk traag) draait mijn systeem goed en stabiel en aanzienlijk sneller dan 10.2.8 zowel boot-time als draaiend (G4-400 / 896 MB). Hij heeft alleen mijn custom mount-point van mijn swap-partitie (swapfiles op aparte partitie) gewist maar dat had de 10.2 installer vorig jaar ook al geflikt.

Een ding. Ik vind de nieuwe Finder wel veel handiger, maar hij had van mij niet metal gehoeven. Ik vind het onrustig en niet fraai (die nieuwe panther-agua is nl. zo mooi...) Bovendien heb ik geen Quartz-extreme en gaat het resixen van zo'n metalen Finder-venster dus een stuk trager dan het resizen van een 'ouderwets' Findervenster in 10.2. Foei Apple!  Het wordt tijd voor een nieuwe computer, en dat is precies wat jullie willen!

Maar goed, hoe dan ook, petje af.


Even over de 'het beest de panter' discussie':
1. Deze eerder genoemde dieren (Jaguar, panter, cougar, luipaard, etc...) worden door diverse biologen hede ten dage voor een deel als ondersoorten van dezelfde soort beschouwd (de Amerikaanse varianten, althans)
2. Zijn de benamingen in het Engels niet gedeeltelijk anders dan in het Nederlands waardoor de verwarring alleen maar groter wordt?