geplaatst door: Robert
http://www.macfreak.nl/modules/news/images/tip.gif
Tip: altijd de handsfree-luidspreker van je iPhone gebruiken
Standaard komt een telefoongesprek op je iPhone altijd binnen via het kleine speakertje bovenaan, en moet je hem dus aan je oor houden.

Maar er zijn ook mensen die vaak de handsfree-optie gebruiken, bijvoorbeeld omdat ze veel bellen terwijl ze hun handen al vol hebben. Dan kan je steeds op de standaardmanier bellen en daarna het knopje voor de luidspreker rechtsboven indrukken, maar er is ook een andere manier.Als je wilt dat je iPhone standaard via de handsfree-luidspreker antwoordt, en je dus altijd meteen handsfree kan bellen, dan moet je even naar Instellingen > Algemeen > Toegankelijkheid > Audioroute gesprekken (onder Interactie).

Daar staat het standaard op Automatisch ingesteld, als je voor Luidspreker kiest zullen voortaan al je gesprekken (dus ook via FaceTime) handsfree worden afgehandeld. Maar ook dan heb je natuurlijk altijd de optie om het luidspreker-icoontje rechtboven weer even aan te tikken, en weer via de headset door te gaan.

Wile je weer terug naar de 'normale' situatie? Gewoon op dezelfde plek weer voor Automatisch kiezen.
Klik hier voor informatie over het onder de aandacht brengen van producten of diensten op MacFreak.
geplaatst door: Brinky
Handig voor die gasten die in het openbaar aan het bellen zijn. Met het ding voor de kin in plaats van het oor, zodat iedereen mee kan genieten.
geplaatst door: GeorgeM
Mijn moeder is in de 70 en belt altijd handsfree, zowel met de vaste als de mobiele telefoon.

Voor haar is deze tip erg handig, en nee, ze gaat dat natuurlijk niet in de trein doen!