Your Verse - Elevating the expedition
20 februari 2014 - 09:44   
geplaatst door: de Redactie
http://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPadAir-icoon.jpg
Your Verse - Elevating the expedition
Eind oktober liet Apple zien dat ze een nieuwe weg in lijken te slaan met hun commercials De nieuwe commercial voor de iPad Air, waar je op MacFreak al eerder over lezen kon, deed ons zelfs een klein beetje denken aan de beroemde Think Different serie. Waarschijnlijk dat de gedeeltes van het gedicht van Walt Whitman daarbij hielp.Het thema van die commercial is Your Verse en Apple heeft daar een speciale pagina voor op het web gezet, die kunnen we hier zien. Het eerste Your Verse-verhaal dat daarop kwam te staan was Taling exploration to new depths, een verhaal over marinebioloog Dr. Michael Berumen en zijn onderzoek onder water. Inmiddels is daar een verhaal aan toegevoegd: Elevating the expedition.

Hier kan je het verhaal lezen van bergbeklimmers Adrian Ballinger en Emily Harrington en hoe die twee tegenwoordig de toppen van de hoogste bergen ter wereld bedwingen. Dat verhaal wordt natuurlijk schitterend verteld, met prachtige foto’s en mooi geanimeerde grafiekjes.

Natuurlijk staat in al deze verhalen de iPad centraal, keer op keer kunnen we zien hoe dit device de wereld in een rap tempo aan het veranderen is.