geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AirPodsMaxSpacegrijs-icoon.jpg
3C39 is de tweede firmware update voor AirPods Max
Op de dag van het uitkomen van de AirPods Max was er ook al een firmware update, de meeste uitgeleverde modellen bleken al compleet geïnstalleerd. Inmiddels is er een tweede firmware update uit voor Apple’s top-of-the-line koptelefoon, die 3C39 als versienummer heeft meegekregen.

Officieel is er niets bekend gemaakt over wat er in deze firmware update verbeterd is, maar de kans lijkt groot dat deze bedoeld is om ervoor te zorgen dat de batterij minder snel leegloopt in de standby-stand. Want daarover zijn nogal wat klachten online voorbij gekomen, bij sommige mensen ook als ze hun AirPods Max in de Smart Case stopten. Dat laatste is sowieso de beste manier om ze op te bergen als je ze niet gebruikt. Dankzij de magneetjes in die Smart Case gaan ze dan meteen in de diepste slaapstand.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AirPodsMaxListeningExperience.jpg
3C39 is de tweede firmware update voor AirPods Max


Meer info over het opladen en de levensduur van de batterij verlengen van de AirPods Max vind je op deze pagina.

Versie van de firmware opzoeken

Je kan een firmware update voor je AirPods Max niet zelf installeren, net zoals bij alle andere AirPods modellen gaat dat automatisch. Je kan wel zien welke versie er op staat en of je de nieuwe versie dus al hebt.

Dat doe je door op je iPhone, iPod touch of iPad de Instellingen-app te openen, daar te gaan naar Algemeen en bovenaan te kiezen voor Info. Als je daarin klikt op AirPods, dan zie je het nummer staan naast “Firmware Versie”.

Het versienummer van deze update is dus 3C39. #AirPodsMax #FirmwareUpdate
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Wordt donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.