geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/MacBookPro-Retina15-inchMid2012-icoon.jpg
De allereerste Retina MacBook Pro is vanaf nu ‘verouderd product’
In 2012 gebruikte Apple de keynote van de WWDC naast veel presentaties over software ook nog voor het introduceren van hardware. In dat jaar zat daar een belangrijke primeur bij: de allereerste MacBook Pro met een Retina Display, en daar waren ze bij Apple duidelijk trots op.

Inmiddels zijn we acht jaar verder, en is dit model toegevoegd aan Apple’s lijst van Oude en verouderde producten. Een device wordt een verouderd product als de verkoop al meer dan zeven jaar geleden is gestaakt, en daar is in dit geval dus ruimschoots sprake van. De volledige aanduiding van het model dat nu aan deze lijst is toegevoegd is: MacBook Pro, Retina, 15-inch (Mid 2012). Dat wil trouwens niet zeggen dat er elders geen onderdelen voor te vinden zijn, in de MacFreak Shop hebben we natuurlijk ruimschoots op voorraad.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.2012-MacBookProRetina.jpg
De allereerste Retina MacBook Pro is vanaf nu ‘verouderd product’


Die link hierboven naar de MacFreak Shop is trouwens specifiek voor dat model. Maar we hebben nog veel meer onderdelen voor Macs, op dit moment hebben we onderdelen voor iMac, MacBook Air en MacBook Pro, er zullen in de toekomst zeker nog meer modellen worden toegevoegd. #MacBookPro
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Wordt donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.