geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleWatch5Hartslag-icoon.jpg
Apple Watch 6: “nieuwe kleur, snelladen en morgen al te koop”
Morgenavond om 7 uur (onze tijd) is er een Event waarvan door de titel (Time Flies) één ding zeker is: de Apple Watch zal centraal staan. Het moment voor de Chinese ‘lekker’ L0vetodream om op Twitter te laten weten wat die allemaal weet over de zesde editie van Apple’s slimme horloge, de Apple Watch Pro.

Ten eerste zou deze nieuwe Apple Watch in een nieuwe kleur worden uitgebracht, niet onbelangrijk voor iets wat je aan de pols draagt. Op dit moment zijn de keuzes goudkleurig, zilverkleurig en spacegrijs, het is nog niet duidelijk of het verschijnen van een nieuwe kleur betekent dat één van die bestaande kleuren zal gaan verdwijnen.  Er waren al geruchten dat er bij de nieuwe iPhones een blauwe zal zitten, en Apple gebruikt in alle aankondigingen voor dit event diezelfde kleur. Misschien dat die nieuwe kleur bij de Apple Watch ook blauw is?

Invalid Tweet ID
We hebben het hier trouwens over de kleuren van de behuizing, bij de bandjes zijn de kleuren-opties min of meer oneindig, want je kan ook bandjes bestellen bij andere partijen dan Apple zelf.

Snelladen

Als tweede voorspelt L0vetodream dat de nieuwe Apple Watch veel sneller opgeladen kan worden. Als de geruchten kloppen dat je met dit nieuwe model je slaapritme kan registreren dan zou dat natuurlijk een erg goed idee zijn. Op dit moment laden verreweg de meeste gebruikers hun Apple Watch ’s nachts op, als je jouw slaapritme met je Apple Watch wilt opnemen is dat natuurlijk geen optie meer.

Invalid Tweet ID
Morgen al te koop?

Als laatste voorspelt L0vetodream dat de nieuwe Apple Watch morgen al te koop zal zijn. Als dat klopt dan wordt dat waarschijnlijk pas diep in de nacht bij ons, woensdagochtend lijkt dan de betere optie. Dit zou ook betekenen dat Apple bij de Watch geen problemen heeft gehad bij de productie door Covid-19. Doordat dit bij de iPhones wel het geval was komen die dit jaar wat later uit.

Invalid Tweet ID
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.
geplaatst door: JPZ
Het enige wat mij er continue van weerhoudt een Apple Watch te kopen (ik heb een 5 gehad, maar na 2 dagen teruggebracht) is het feit dat er geen sim in kan. Voor mij persoonlijk is het dan toch een nutteloos ding, dat om compleet bruikbaar te zijn mijn iPhone nodig heeft. En als ik die toch bij me heb, heb ik geen gebruik voor een watch, en draag ik liever een klassiek horloge ipv die zwarte of zilveren klomp......
300+ New Features! 50 or so might not be intended but they're still new!
geplaatst door: pjottervmr
Ik heb al een watch vanaf model 0 en kan niet meer zonder. Om die reden zou ik juist een kleinere iPhone willen, gebruik nu een 8 maar wacht met smart op een SE die kleiner is dan dit model.
Zo zie je maar vele mensen vele wensen 😀
geplaatst door: JPZ
Gelukkig wel!
Maar ik sport niet, mijn hart werkt heel aardig, en de tijd en alle andere dingen die op een watch kunnen zijn handiger te zien op mijn iPhone die ik sowieso verplicht ben bij me te hebben.....want bellen met een watch kan niet. Zodra dat kan koop ik er gelijk een.
300+ New Features! 50 or so might not be intended but they're still new!
geplaatst door: Timotheus
Ieder zijn plezier, maar voor mij is de Apple Watch nog steeds zoiets als een elektrisch broodmes. Voegt iets toe dat de gemiddelde mens helemaal niet nodig heeft.

Alleen al die verschillende wijzerplaten en wijzers zijn wel aardig. Tot je valt voor de charme van een mooi mechanisch horloge (kost overigens ietsje meer). Vanaf dat moment ervaar je de AW als een soort kinderspeeltje.
I went there and came back / It was nothing special / The river at high tide / The mountain veiled by misty rain