geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/iPad8eGeneratie2020-icoon.jpg
8e generatie iPad is een stuk sneller en heeft nu een Neural Engine
Apple heeft de ‘gewone’ iPad een stevige update gegeven, waarbij vooral de enorm verbeterde snelheid meteen opvalt. Zo is de processor 40 sneller dan het model dat Apple een jaar geleden introduceerde, en de grafische prestaties zijn maar liefst twee keer zo snel.

Dit is dankzij de A12 Bionic processor, die we eerder al zagen in in iPhone XS, XS Max en XR. Wat trouwens ook betekent dat dit voor het eerst is dat dit model een Neural Engine heeft, wat apps die Machine Learning gebruiken ook op dit model mogelijk maakt. Denk bijvoorbeeld aan Super Resolution in Pixelmator Pro voor de iPad.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPad8eGeneratie2020Waaier.jpg
8e generatie iPad is een stuk sneller en heeft nu een Neural Engine


Verder is er niet veel veranderd, maar dat hoefde waarschijnlijk ook helemaal niet bij zo’n succesvol model, dat door het nieuwe iPadOS 14 toch alweer een stuk veelzijdiger wordt. En als we het toch over iPadOS 14 hebben, die nieuwe versie komt morgen (woensdag) al uit.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.iPad8eGeneratieKleurenwaaier.jpg
8e generatie iPad is een stuk sneller en heeft nu een Neural Engine


Het persbericht van Apple zelf over dit nieuwe model is hier te vinden. Ben je op zoek naar meer informatie over deze nieuwe iPad in het Nederlands, dat vind je hier en daar kan je ook zien dat de vanaf-prijs voor dit vernieuwde model 389 euro is. Ben je op zoek naar alle specificaties van dit nieuwe model, die zijn te vinden op deze pagina. #iPad
Je product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Klik dan hier.