geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/ApplePark.jpg
Aanstaande dinsdag om 7 uur ’s avond het “California Streaming” event
Er werd deze maand minstens één event verwacht, al was het alleen maar om de iPhone 13 voor het voetlicht te brengen. Mogelijk komt er ook nog een tweede, de eerste is in ieder geval al zeker: aanstaande dinsdag (de 14e) zal om 7 uur ’s avonds (onze tijd) het “California Streaming” event beginnen.

Jammer genoeg ook nu weer een event zonder publiek. Want hoewel ze bij Apple laten zien dat uitstekend te beheersen, zien wij inmiddels wel weer heel erg uit naar events met publiek in de zaal, en de bijbehorende reacties. De naam California Streaming is natuurlijk een referentie naar het klassieke nummer California Dreaming van The Mamas & The Papas.


Maar Apple heeft in iedere uitnodiging ook altijd op zijn minst één hint verstopt over een belangrijk onderwerp dat op het event de aandacht krijgt.

Zowel uit de video hierboven als de uitnodiging hieronder is niet heel erg veel op te maken. Het “Streaming” in plaats van “Dreaming” suggereert dat het iets met Apple Music of Apple TV+ te maken heeft. En mogelijk zijn de sterren in de video een hint naar sterren die bij één, of bij allebei, van deze services stralen bij Apple? Of gaat het over de mogelijkheid van de iPhone 13 om contact te maken met satellieten?

Wie het weet mag het zeggen...Wil je ook het effect zien wat Greg Joswiak in zijn tweet hierboven laat zien, ga dan met de iPhone naar de pagina voor dit event van Apple zelf.

Verwachtingen

Over wat er te verwachten is op dit eerste event is de afgelopen tijd al veel hier op MacFreak voorbij gekomen. De korte versie is de nieuwe iPhone 13, met grotere en dus verbeterde camera’s en waarschijnlijk met een ProMotion scherm, waardoor alles er nog vloeiender uitziet.

Verder wordt mogelijk de Apple Watch Series zeven aanstaande dinsdag ook aangekondigd. Deze krijgt waarschijnlijk nog wat grotere schermen voor beide modellen, een design wat meer lijkt op bijvoorbeeld de iPhone en de iPad Pro. En voor die iets grotere schermen natuurlijk ook weer wijzerplaten, die daar ten volle gebruik van kunnen maken. #Event
Informatie over producten of diensten op MacFreak onder de aandacht brengen is hier te vinden.
geplaatst door: Jeroendv
De geruchten zijn dat er dit jaar nog een nieuwe Mac met M1X/M2 wordt uitgebracht. Al lijkt het sommige media onwaarschijnlijk dat nieuwe Macs op dit evenement geïntroduceerd worden aangezien dat teveel aandacht van de iPhone zou wegtrekken.
geplaatst door: Thatcher
Robert kunnen we dinsdagavond dan gelijk de 13 bij jullie bestellen of duurt dat een dag of wat.
geplaatst door: TOV
Wil je ook het effect zien wat Steve Wozniak 😊 in zijn tweet hierboven laat zien, ga dan met de iPhone naar de pagina voor dit event van Apple zelf.
Wozniak Joswiak, what’s in a name. 😉
geplaatst door: MacFrankie
Vorig jaar waren er ook na het iPhone event in september nog aankondigingen...
Op mijn werk heb ik al Windows, thuis wil ik geen systeembeheerder meer zijn!
geplaatst door: Robert
Wil je ook het effect zien wat Steve Wozniak 😊 in zijn tweet hierboven laat zien, ga dan met de iPhone naar de pagina voor dit event van Apple zelf.
Wozniak Joswiak, what’s in a name. 😉
Oeps, had inderdaad per ongeluk Greg Joswiak hernoemd naar Steve Wozniak.
Bij deze gecorrigeerd.
Informatie over producten of diensten op MacFreak onder de aandacht brengen is hier te vinden.