geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleMusic-icoon.jpg
AirPods met ruimtelijke audio centraal in commercial met Harry Styles
Een paar weken geleden startte Apple een nieuwe serie concerten onder de naam ‘Apple Music Live’, met als allereerste de zanger Harry Styles. Styles startte zijn carrière als lid van de ‘boy band’ One Direction, hij was trouwens degene die deze naam bedacht.

Diezelfde Harry Styles staat nu centraal in een nieuwe commercial voor AirPods met ruimtelijke audio. Visueel wordt er duidelijk voortgeborduurd op de iTunes commercials die Apple vanaf 2003 tot en met 2008 al gebruikte. Indertijd kwamen die silhouetten niet alleen in commercials voorbij, ze waren vooral in de VS ook veel op muren en billboards te zien.


Het nummer Music for a Sushi Restaurant van het nieuwe album ‘Harry’s House’ leent zich prima voor deze aanpak, omdat Harry hierop meerdere tracks van zijn eigen stem gebruikt. Harry zelf is herkenbaar te zien, de anderen die in deze commercial figureren zien we alleen maar als silhouetten.

In de compilatie hieronder zie je de commercials uit de periode 2003-2008, waarbij de iPod duidelijk nog alle aandacht kreeg. Voor meer voorbeelden van die campagne kan je hier terecht.Informatie over producten of diensten op MacFreak onder de aandacht brengen is hier te vinden.