Softwareversie 13.4.5 voor HomePod is uit
geplaatst: 21 mei 2020 - 08:39
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/HomePod-icoon.jpg
Softwareversie 13.4.5 voor HomePod is uit
Naast de 13.5 update voor zowel iOS als iPadOS heeft Apple ook een update voor de HomePod uitgebracht. Maar waar Apple bij sommige andere updates uitgebreide release notes levert, moeten we het in dit geval met één nietszeggende zin doen.

Die zin is “Versie 13.4.5 van de HomePod-software bevat algemene verbeteringen voor wat betreft de stabiliteit en kwaliteit.” Dat deze zin zo kort is heeft niets te maken met een luie vertaler, in het Engels is het ook maar één zin zonder verder wat voor informatie dan ook. Mocht je je afvragen waarom het hier gaat om versie 13.4.5, voordat er besloten werd om de Covid-19 API aan iOS en iPadOS toe te voegen had de update daarvan ook 13.4.5 als versienummer.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.HomePod13.4.5Update.jpg
Softwareversie 13.4.5 voor HomePod is uit


Hierboven kan je zien hoe dit op mijn iPhone verscheen. Zelf wacht ik nog even met het uitvoeren van deze update, de reden is dat Apple daarmee al eens een stevige fout  gemaakt heeft. Even wachten tot anderen het uitgeprobeerd hebben lijkt in dit geval dus simpelweg verstandig.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.Apple-HomePod-Siri.jpg
Softwareversie 13.4.5 voor HomePod is uit


Uitleg over het installeren van software updates op HomePod zijn te vinden op deze pagina, daar vind je ook hoe je het automatisch updaten daarop uit kan zetten als je liever zelf wilt beslissen wanneer die uitgevoerd moet worden. #HomePod
geplaatst door: Robert
antw: Softwareversie 13.4.5 voor HomePod is uit
reactie #1 geplaatst: 23 mei 2020 - 15:50
Heb de stoute schoenen aangetrokken en 13.4.5 op mijn HomePod geïnstalleerd.

En radiostations afspelen via TuneIn werkt nog steeds!  :thumbs-up:
geplaatst door: GeorgeM