geplaatst door: Robert
https://www.macfreak.nl/modules/news/images/AppleTVPlus-icoon.jpg
Apple viert de 18 Emmy nominaties voor Apple TV+ (Upd.)
Als Apple ergens laat zien hoe eigenwijs ze bij dat bedrijf zijn dan is dat wel bij Apple TV+. Waar andere streaming-bedrijven begonnen met een grote, vaak aangekochte, catalogus, besloten ze bij Apple om vanaf het begin alleen maar originele content te tonen.

Dat leek een nadeel, maar bij Apple is dat zo goed aangepakt dat in het eerste jaar maar liefst 18 nominaties voor de Emmys binnen zijn gehaald. De uitreiking van deze televisie-prijzen is op 20 september, maar Apple viert die nominaties alvast op de eigen homepage (ook hieronder te zien). Die 18 nominaties zijn voor zes verschillende programma’s, er zitten dus programma’s bij die meerdere nominaties in de wacht hebben gesleept.

https://www.macfreak.nl/modules/news/images/zArt.AppleHomepage18EmmyNominaties.jpg
Apple viert de 18 Emmy nominaties voor Apple TV+ (Upd.)


Hieronder vind je de lijst van de nominaties, inclusief de trailers van die programma’s. Heb je interesse in Apple TV+, dat kan je 7 dagen gratis uitproberen via deze pagina.

Beastie Boys Story: 5 nominatiesThe Morning Show: 8 nominatiesDefending Jacob: 2 nominatiesCentral Park: 1 nominatieThe Elephant Queen: 1 nominatieHome: 1 nominatie
Update: De Emmys zijn inmiddels uitgereikt, en voor Apple werd er van de 18 nominaties uiteindelijk maar 1 verzilverd. Dat was voor Billy Crudup voor Outstanding Supporting Actor in a Drama Series en in dit geval was dat in The Morning Show. Hieronder kan je zijn reactie zien.
MacFreak steunen en advertenties achter je laten? Wordt donateur.
Product of dienst op MacFreak onder de aandacht brengen? Kijk dan hier.
antw: Apple viert de 18 Emmy nominaties voor Apple TV+ (Upd.)
21 september 2020 - 08:23    reactie #1
geplaatst door: de Redactie
Er is een update bij dit nieuwsbericht gezet.